Karpet

Custom design
Karpet
 • Karpet
 • Karpet
 • Karpet
 • Karpet

Een vloerkleed is een ideale manier om de verschillende elementen in het interieur met elkaar te verbinden. En misschien wel een van de makkelijkst toepasbare producten voor op de vloer. Met een custom karpet zet je een ruimte eenvoudig naar je eigen hand. Laat je eigen ontwerp, foto of unieke dessin op het karpet printen en creëer in een handomdraai een unieke, persoonlijke sfeer.

in Alle vormen en maten

Van hexagon tot rond en van rechthoekig tot een geheel eigen model, alle vormen en maten zijn mogelijk. Wij kunnen al vloerkleden leveren vanaf 2 m2. En of je nu gaat voor hoogpolig of laagpolig, een geweven kwaliteit of een frisé, jouw ontwerp wordt tot in de kleinste details haarscherp op het tapijt geprint. 

Finishing touch

Een afwerking die past bij de uitstraling van het interieur dat je voor ogen hebt, maakt jouw persoonlijke karpet helemaal af. Met keuze uit diverse afwerkingen als festonneren, een breed scala aan opties voor banderen en volumekarpet geef je ieder karpet een eigen en uniek karakter mee. Met antislip en/of viltbacking voor extra comfort. Én brandvertragend natuurlijk.

  interesse in een custom oplossing voor jouw project?

  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Ontwerp (optioneel)
  Feel free to share