Tapijttegel

Custom design
Tapijttegel
  • Tapijttegel

Waarom vasthouden aan standaardvormen en -formaten? Met tapijttegels ben je niet gebonden aan vastomlijnde kaders. Dankzij hun modulaire karakter lenen ze zich perfect voor het creëren van unieke vloerontwerpen en patronen.

Eindeloos variëren

Met tapijttegels kun je eindeloos variëren met kleuren, structuren, vorm en formaat. Van uni tot gemêleerde kleuren, hoogpolig tot laagpolig en vierkant tot rechthoekig. Voeg hier je eigen print aan toe voor de ultieme ontwerpflexibiliteit. Vaak wordt een standaardformaat van 50x50 cm toegepast, maar wist je dat andere formaten en vormen ook tot de mogelijkheden behoren? Denk aan een twee keer zo groot of klein formaat, een rechthoekig plankformaat of een driehoek door de tapijttegel diagonaal te versnijden.

Flexibel en functioneel

Omdat tapijttegels gemakkelijk herplaatsbaar zijn, zijn ze ideaal voor toepassing in ruimtes die vragen om een functionele, flexibele en sfeervolle invulling zoals kantoren, flexplekken, scholen en openbare ruimtes. Of omgevingen die regelmatig wisselen van interieur met bijvoorbeeld de seizoenen, zoals in de hospitality & leisure sector of retailbranche. Al onze personaliseerbare tapijttegels zijn projectgeschikt en voldoen aan de voorwaarden van de meest veeleisende projectinrichtingen.

    interesse in een custom oplossing voor jouw project?

    Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

    Ontwerp (optioneel)
    Feel free to share