Soort vloerbedekking

Of je nou een strakke en functionele vloerbedekking voor een kantoor zoekt, of een warme en zachte vloerbedekking voor hotelkamers; elk soort vloerbedekking is ruim vertegenwoordigd in ons assortiment.

 

Filter0 producten zichtbaar

  Bij het kiezen van de juiste vloerbedekking voor jouw toepassing is het belangrijk dat je rekening houdt met het gebruik van de ruimte. Wij zetten een aantal belangrijke selectiecriteria voor je op een rijtje. 

  1. GELUIDDEMPENDE VLOERBEDEKKING

  In veel ruimtes is de akoestiek van groot belang voor het leef- en werkplezier, denk aan hotels, kantoorpanden of bibliotheken. De keuze van de vloer speelt hier natuurlijk ook een rol. Textiele vloeren scoren doorgaans hoger / beter wat betreft contactgeluidsisolatie en geluidsabsorptie dan b.v. een harde pvc vloer. Afhankelijk van de wensen van je opdrachtgever en de functionaliteit van de ruimte, kijk je naar welke vloer het best geschikt is en of er een extra ondervloer nodig is om een rustige omgeving die in balans is te creëren.

  2. SLIJTVASTE VLOERBEDEKKING

  Een slijtvaste vloerbedekking is goed bestand tegen intensief gebruik en is daarom ideaal in bijvoorbeeld scholen, kantoren en winkelpanden. Een goede slijtvaste vloer zijn bijvoorbeeld de pvc vloeren van Expona. Deze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en mooi dankzij de unieke fototechnische reproductie. 

  3. VLOERBEDEKKING MET NATUURLIJKE UITSTRALING

  Heeft jouw project duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling hoog in het vaandel? Dan zijn milieuvriendelijke en functionele vloerbedekkingen zeer geschikt. Onze natuurlijke vloerbedekkingen zijn te verkrijgen in diverse texturen die jouw fantasie tot leven brengen. Denk eens aan de houtlook Wood serie, of wat dacht je van de REused karpetcollecties? Ook vloeren van banaanvezels of bamboe zijn mogelijk,. Deze vloeren hebben alles voor een project met een natuurlijke look and feel.

  4. DIVERSE STIJLEN EN DESSINS

  Uiteraard vind je bij LEOXX diverse dessins, kleuren en texturen om te combineren tot jouw ideale vloerontwerp. Wij helpen jou graag bij het vinden van de vloerbedekking die past bij de gewenste uitstraling van bijvoorbeeld jouw winkelconcept, een nieuwe kantooromgeving of horecagelegenheid.

  KOM LANGS BIJ ONS CREATIEVE CENTRUM "OVER DE VLOER"

  Wil je eens met ons sparren over onze vloeroplossingen? Kom dan langs bij ons creatieve centrum "Over de Vloer". Hier adviseren wij je graag over de verschillende soorten winkel vloerbedekkingen en kun je onze kleurboeken direct bekijken.