Hospitality & Leisure

Een aangenaam verblijf, een unieke beleving en een onvergetelijke ervaring. Jij wilt het allerbeste voor je gasten. Onze vloeren hebben alles in huis om verwachtingen te overtreffen in een gastvrije, comfortabele en gezonde omgeving.
Scroll

Goed voor lichaam en geest

Een gezonde omgeving waar je optimaal kunt ontspannen en genieten, is een belangrijke voorwaarde voor een aangenaam verblijf. Ruimtes die bijdragen aan de gezondheid, helpen gasten zich beter te voelen. Well-being in de hospitalitybranche draait om meer dan wellness alleen. Het gaat niet alleen over het bieden van een luxe verblijf met een spa, sauna of gym, maar veel meer over het creëren van een geluksgevoel in een omgeving die goed is voor lichaam en geest. Well-being is voelbaar en zichtbaar in elke vezel van je hospitalityconcept; van de omgang met je gasten tot het eten op de kaart en van het binnenklimaat tot de uitstraling van je interieur.

Hospitality & LeisureHospitality & LeisureHospitality & Leisure

Well-being in hospitality

ONGESTOORD GENIETEN

Herrie op de gang, luidruchtige buren, slaande deuren of het enorme geroezemoes van andere gasten tijdens het diner. Allemaal storende geluiden die voor een hoop irritatie en stress zorgen en een aangenaam en ontspannen verblijf in de weg staan. Akoestiek is dan ook een van de bepalende factoren waarop gasten het plezier van hun verblijf beoordelen en besluiten om nog een keer terug te komen. Onze vloeren en akoestische oplossingen dragen bij aan een aangename omgeving waar gasten ongestoord kunnen genieten en tot rust kunnen komen. Zo helpen onze tapijtvloeren om contactgeluid te reduceren en geluidsoverlast in samenspel met andere factoren tot een minimum te beperken. Voor ruimtes waar de voorkeur uitgaat naar een harde vloer, bieden onze hoogwaardige LVT-tegels en -planken, onze geweven vinylvloeren en een aantal van onze gietvloeren uitkomst dankzij een extra optie met geïntegreerde akoestische backing of onderlaag. Daarnaast reiken we met ons custom printlabel Prints van Oranje tal van aanvullendemogelijkheden aan voor het vormgeven van een geluidsproof interieur. Denk aan bedrukt tapijt, stof, vinyl, akoestische panelen , behang en gordijnen, voorzien van elke denkbare print of dessin.

GEZOND BINNENKLIMAAT

Bedompte, stoffige en muffe ruimtes zijn een behoorlijke afknapper voor gasten en hebben een negatief effect op hun welzijn en de beleving van hun verblijf. Voldoende daglicht, frisse lucht, ventilatie, temperatuurbeheersing, hygiëne en onderhoudsvriendelijke materialen zijn dan ook belangrijke thema’s in hospitality-interieurs. Onze vloeren dragen stuk voor stuk bij aan het creëren van een gezond binnenklimaat. Onze tapijten helpen – mits goed onderhouden - ronddwarrelende stofdeeltjes uit de lucht te houden dankzij hun unieke eigenschappen op het gebied van stofbinding. Maar ook onze antibacteriële (geweven) vinyl- en gietvloeren hebben een positieve impact op de binnenluchtkwaliteit dankzij hun vlekwerende en onderhoudsvriendelijke oppervlak. Welk type vloer je ook kiest, al onze kwaliteiten voldoen aan strenge milieueisen en normeringen op het gebied van de uitstoot van VOS (vluchtige organische stoffen) en binnenklimaat. Zo stoot onze selectie emissiearme kwaliteiten geen schadelijke stoffen uit enis deze onder andere ftalaat-, formaldehyde- en pvc-vrij. Certificeringen als BREAAM, LEED, REACH, WELL, Der BlaueEngel, M1, Indoor Air Comfort Gold, Green Label Plus, FloorScore en GuT getuigen van de hoge kwaliteitsstandaard op dit gebied.

NATUURLIJKE BELEVING OP MAAT

De perfecte gastervaring valt of staat met de juiste beleving. Design en interieur zijn hier een belangrijk onderdeel van. Onder andere kleurgebruik, materialen en texturen, (dag)licht en indeling spelen een belangrijke rol in het creëren van de beoogde sfeer en hoe we ons voelen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat directe en indirecte blootstelling aan de natuur een positief effect heeft op onze mentale en fysieke gezondheid. Daarom zien we in toenemende mate aandacht voor biophilic design in het hospitality-interieur. Niet alleen in de vorm van planten en binnentuinen, maar ook in het naar binnen halen van het buitengevoel door toepassing en nabootsing van natuurlijke elementen. Met een gevarieerd aanbod aan kleuren, materialen, texturen en dessins bieden onze vloeren enorm veel vrijheid bij het ontwerpen van ruimtes die dicht bij de natuur staan. Van natuurlijke tinten en levensechte hout- en steendessins tot tapijt en tapijttegels met een unieke hoog-laagstructuur geïnspireerd op patronen uit denatuur. Voeg daar de custom printmogelijkheden van Prints van Oranje voor vloer, wand, raam, meubel en plafond aan toe en het pakket voor het creëren van een unieke totaalbeleving, passend bij de identiteit van jouw organisatie, is compleet. 

Feel free to share