Zet de volgende stap in je onderneming

Auteur: Wouter Bink
Op 08 september 2016

Zet de volgende stap in je onderneming

Onlangs ben ik in contact gekomen met een van Nederlands meest ultieme experts als het aankomt op ‘met snelheid en precisie een bedrijf helemaal op de juiste baan krijgen’. Jean Paul van Opstal is een Certified Straight-Line Coach en werkt met ondernemers die houden van competitie en die op geen enkel vlak terughoudend zijn.

Jong geleerd en blijven leren

Ik ben in een ondernemersfamilie opgegroeid. Opa en oma hadden enkele modezaken, mijn vader is een ondernemer en ik verdiende in de vakantie bij, in het bouwbedrijf van mijn oom. Na mijn studie Small Business heb ik bij diverse bedrijven het ondernemersvak binnen het MKB mogen leren. Maar uitgeleerd ben ik nooit.

In loondienst ondernemen

Mijn eigen business  was op hoog niveau sporten. Daarin ben ik vaak tegen weerstand aangelopen. Man, wat was dat soms moeilijk, maar wat heb ik veel geleerd! Zo heb ik bereikt waar ik nu sta. Nog altijd ben ik in loondienst , maar ook daarin kan ik ondernemen, zeker bij LEOXX. En mijn honger naar kennis is nog steeds niet gestild.

Ontdek verborgen mogelijkheden

LEOXX wil graag de kennis van Jean Paul met jullie delen. Er zijn vast lezers die, net als ik, met ondernemen nog allerlei zaken tegenkomen die ze willen verbeteren. Je krijgt van Jean Paul inzicht in wat het exact is, dat je belet om de volgende stap te zetten met je business. Daarnaast krijg je helder voor ogen waar momenteel mogelijkheden voor je liggen die je nog niet eerder zag.

Heb je interesse om de twee trainingsessies van Jean Paul bij te wonen (trainingssessies zijn dinsdag 4 én 11 oktober van 19.00 – 21.00 uur bij LEOXX in Houten)? Stuur dan een mail met al je contactgegevens naar kennis@leoxx.nl met als onderwerp ‘training Straight-Line’. We hebben plek voor 20 ondernemende personen. Dus stel je reactie niet uit.


Meld je aan

Feel free to share
 • Zet de volgende stap in je onderneming
 • feel-free-to-order-samples.jpg

 • Zet de volgende stap in je onderneming
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • Zet de volgende stap in je onderneming
 • Zet de volgende stap in je onderneming
 • Zet de volgende stap in je onderneming
 • Zet de volgende stap in je onderneming
Laatste berichten
 • Samen optrekken, meer leveren

 • Circulair interieurontwerpen doe je samen

 • De nieuwe COLOR BOOKS vol eigentijdse vloeren

 • Inschrijven Nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Smithg177 - 29-10-2017 08:18
obviously like your website however you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will definitely come again again. eedbkefgegbggdkg
Reageer
Johan Oostijen - 26-09-2016 11:27
Erg nieuwsgierig!
Reageer
Percy - 09-09-2016 10:02
Ik zou graag deelnemen aan deze 2 lezingen
Reageer
Laatste berichten
 • Samen optrekken, meer leveren

 • Circulair interieurontwerpen doe je samen

 • De nieuwe COLOR BOOKS vol eigentijdse vloeren

 • Inschrijven Nieuwsbrief