Sfeer proeven in december

Auteur: Birgit van Dooren
Op 16 december 2016

De beloning van decembergekte

Wat is december toch een rare maand, zowel zakelijk als privé echt behoorlijk druk. Iedereen is aan het rennen en vliegen. Kunnen we er niet gewoon een extra maand aanplakken en het een beetje spreiden? Of is juist het contrast wat december zo fijn maakt? Want na alle eindejaarsdrukte op het werk en de privé-stress van cadeaus, versiering en diners voorbereiden, is daar ineens... De heerlijke rust: de eeuwenoude traditie, warmte en lichtjes. Samen genieten van geven, ontvangen en delen. Stilstaan bij hoe bevoorrecht we eigenlijk zijn. Zoveel sfeer in huis, op kantoor en zelfs buiten. Kon het maar altijd december zijn.

Een warme sfeer creëren

Juist in de donkere, kille wintermaanden hebben we behoefte aan warmte en sfeer. Je kunt binnen extra sfeer creëren met textiel. Een mooi kleed en gordijnen bijvoorbeeld zijn als een warme deken voor het interieur. Voor mij wordt dit warme gevoel van binnen nog eens versterkt door het toepassen van materialen die een bijdrage leveren aan een mooiere en schonere wereld. Dat je ook iets bijdraagt aan een beter leven voor later. Deze eigenschap maakt onze FleXXeco collectie - gemaakt van Econyl garen - voor mij daarom dubbel sfeervol!       

Kom gezellig sfeer proeven

Bij LEOXX ontvangen we je graag met een hartverwarmende kop koffie. En als de decemberdrukte het niet toelaat, begrijpen we dat volkomen. Feel free om ons in het nieuwe jaar te bezoeken, dan vertellen we je graag alles over onze nieuwe prachtige en duurzame tegelcollectie FleXXeco. Maar geniet vooral van alle mooie dingen deze maand. Make it a december to remember! 

 

Al ruim 4 jaar werkt Birgit van Dooren als sales support bij LEOXX

Feel free to share
Laatste berichten
 • Doen wat nodig is

  Doen wat nodig is

 • Ongekende designmogelijkheden met tapijt

  Ongekende designmogelijkheden met tapijt

 • Samen optrekken, meer leveren

  Samen optrekken, meer leveren

 • Inschrijven Nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Smithc666 - 07-05-2019 10:48
Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job! edaefcdkdkedeeea
Reageer
Jeannette Wullink - 24-12-2016 11:20
Prachtig stukje. Hartverwarmend.
Reageer
Laatste berichten
 • Doen wat nodig is

  Doen wat nodig is

 • Ongekende designmogelijkheden met tapijt

  Ongekende designmogelijkheden met tapijt

 • Samen optrekken, meer leveren

  Samen optrekken, meer leveren

 • Inschrijven Nieuwsbrief