Breeam tapijt

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. BREAAM is een certificeringsmethode en het meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk ter wereld. De Nederlandse versie van het BREEAM duurzaamheidscertificaat is BREEAM-NL.
 

Bekijk hier de collectie


BREEAM tapijt voorkomt emissie

Tapijten kunnen vluchtorganische stoffen uitstoten die milieuproblemen kunnen veroorzaken zoals klimaatverandering, smog en verzuring. Daarom besteedt LEOXX extra veel aandacht aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van haar collectie. De tapijten van LEOXX hebben een zeer lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. 

LEOXX: onze visie op milieu

Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te reduceren. Daarom zijn wij continu bezig om ons energieverbruik en afval te verminderen en steeds verstandiger en slimmer te produceren. 

BREAAM: tapijt met aandacht voor het milieu

De collectie van LEOXX wordt klimaatneutraal geproduceerd en voldoet aan de BREEAM-NL norm EN 717-1. Dat houdt in dat veel van onze producten formaldehyde vrij zijn. Daarnaast is een groot deel van onze collectie ook GuT (Gemeinschaft umweltfreundlicher Teppichboden)-gecertificeerd. De GuT houdt zich bezig met milieuaspecten rondom tapijt en waarborgt de productveiligheid gedurende de hele levenscyclus.

Klantcase: Lely Groep bekroond met BREEAM certificaat

De nieuwbouw van de Lely Groep in Maassluis werd bekroond met het hoogst haalbare duurzaamheidscertificaat. Het duurzame multifunctionele kantoorgebouw leverde Lely Groep welliefst het maximale aantal (5) sterren op. LEOXX is trots om hier een bijdrage aan te hebben geleverd. 

Stalen aanvragen

Bekijk de collectie en vraag kosteloos stalen aan. Doorgaans heb je de stalen binnen 24 uur in huis.

Feel free to ask!

Voor vragen over onze collectie kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of door een mail te sturen naar info@leoxx.nl
 

BEKIJK HIER DE COLLECTIE

Feel free to share

breeam tapijt

Feel free to contact

Feel Free
to contact