Design vloeren van 2tec2

LEOXX helpt én adviseert je graag bij het creëren van een uniek interieurontwerp met de collectie design vloeren van het Belgische merk 2tec2. 

Het eigentijdse design en de krachtige kleuraccenten van de vloeren vergroten de impact van je interieurontwerp en geven elke ruimte een extra dimensie. 

2tec2 design vloeren: ijzersterk en verfijnd

De oersterke geweven vinyl vloerbedekkingen hebben de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal. Deze design vloeren zijn een hybride product dat te categoriseren valt tussen harde en zachte vloerbedekking. Vraag een gratis staal aan via onze stalenservice en ervaar het zelf. 

Geweven vinyl design vloeren: ideaal voor intensief gebruik

De traditioneel geweven design vloeren hebben niet alleen de warme en hoogwaardige uitstraling van zacht tapijt, ze voelen ook heel prettig en huiselijk aan. De geweven vinyldraden zijn slijtvast, waterbestendig en kunnen geen vuil opnemen, waardoor vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. Dit maakt de vloeren perfect inzetbaar in commerciële toepassingen zoals kantoren, hotels en winkels. 

Creëer een eigenzinnig vloerontwerp met 2tec2 design vloeren 

2tec2 heeft prachtige collecties van uni's in natuurlijke, aardse kleuren tot speelse gestreepte dessins met pittige kleuraccenten. Deze diversiteit biedt je de mogelijkheid om een eigenzinnig vloerontwerp de creëren door de verschillende collecties te combineren. 

Bij LEOXX kun je eindeloos combineren 

Je kunt de design vloeren van 2tec2 natuurlijk ook combineren met één van onze andere collecties. Zo koos MH Interieur en Architectuur ervoor om de 2tec2 Gritstone vloer te combineren met een houtstructuurvloer van Expona. Het resultaat: een functionele vloer met een strakke en aangename look. 

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Kom bij ons "Over de Vloer"

Wil je eens met ons sparren over jouw interieurontwerp? Kom dan langs bij ons creatieve centrum "Over de Vloer". Blader door al onze kleurboeken en laat je inspireren door onze collectie. Neem gerust je opdrachtgever mee. Dan krijgt hij meteen een goed beeld van jouw ideeën. 

Feel free to share

design-vloeren-2tec2.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact