Duurzame vloeren van LEOXX

Welkom bij LEOXX, dé leverancier en adviseur op het gebied van duurzame vloeren. Wij helpen je graag met het ontwerpen en leveren van een vloer die past bij de aard van jouw project.


BEKIJK ONZE DUURZAME VLOEREN  »


LEOXX doet er alles aan om onze ecologische voetafdruk te reduceren. Al onze vloerbedekkingen zijn CO2-neutraal geproduceerd, gerecycled of recyclebaar. Verder zijn onder meer onze zachte vloerbedekkingen GuT-gecertificeerd en geschikt voor projecten waar conform BREEAM en LEED gebouwd wordt.

Een greep uit onze collectie van duurzame vloeren:

  1. Expona (de Expona collectie is dankzij een speciale beschermlaag die LEOXX aanbrengt uitzonderlijk duurzaam en gebruiksvriendelijk)
  2. Caracterr (LEOXX is de exclusieve dealer van Caracterr voor de projectenmarkt in Nederland)
  3. Anker (Anker-Teppichboden excelleert in het vervaardigen van geweven tapijten en heeft hier al een paar honderd jaar ervaring in)

Bij LEOXX bieden we een 24-uurs stalenservice aan, dit betekent dat wij stalen van typen duurzame vloeren bij jou thuis bezorgen, zodat je ze van dichtbij kunt bekijken. Maak gebruik van deze optie, want het is helemaal gratis.

De meeste duurzame vloeren van LEOXX zijn geschikt voor vloerverwarming, permanent antistatisch, geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen, voorzien van een antisliplaag en brandwerend.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Feel free to share

projectvloerbedekking.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact