Duurzame vloeren

Op zoek naar een duurzaam en passend advies voor al je vraagstukken op vloergebied? Bij LEOXX leveren we als sinds jaar en dag duurzame en innovatieve projectvloeren.
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE


Expona: één van onze duurzame vloeren

De pvc-vloeren van het merk Expona zijn de groenste vloeren op Nederlandse bodem en worden al vele jaren veelvuldig toegepast door onder andere interieurarchitecten en projectinrichters.  Enkele voordelen van een Expona vloer zijn:

  • De vloer is makkelijk te onderhouden.
  • De vloer is voorzien van een vloercoating, namelijk de reinforced polyurethaan coating (PUR).
  • De vloer is gemaakt van 14% recyclebaar materiaal.
  • De vloer wordt geproduceerd met FT-laatvrije en biologische weekmakers.

Altijd gericht op duurzaamheid

LEOXX richt zich naast het ontwerpen van en adviseren over kwalitatief hoogwaardige vloeren ook op het reduceren van onze ecologische voetafdruk. Naast het CO2 neutraal produceren en het investeren in duurzame energieprojecten, recyclen we onze kleurboeken, hebben we ons pand voorzien van zonnecollectoren en meegewerkt aan de ontwikkeling van een circulaire klimaatvloer.

Alle duurzame vloeren bij LEOXX

Alle projectvloeren van LEOXX zijn op een duurzame manier geproduceerd, dat wil zeggen: onze producten zijn 100% recyclebaar, CO2 neutraal of van gerecycled materiaal geproduceerd. Daarnaast zoeken wij naarproducten met een lange levensduur en zo min mogelijk onderhoud(skosten). Door dit constant in het oog te houden leveren we ook een positieve bijdrage aan het milieu op lange termijn

Toepassingen voor duurzame vloeren

Onze vloeren zijn beschikbaar voor alle soorten ruimtes en interieurconcepten. Wij hebben kennis in en ervaring met heel veel toepassingsgebiedenn, dit maakt ons de beste adviseur in projectvloeren van Nederland. Naast horeca, enkele markten waarin wij actief zijn:

  • Kantoorpanden
  • Zorginstellingen
  • Hospitality
  • Retail
  • Onderwijs
  • Industrie en transport

Projectvloer nodig? Kom bij ons 'over de vloer'!

Leoxx is specialist op het gebied van projectvloeren voor hotels, kantoren, winkelpanden of andere projecten. Opdrachtgever, architect of projectleider? Laat je inspireren door onze collectie in ons creatieve centrum in Houten. Maak van tevoren een afspraak via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl.

Meer weten over LEOXX?

Indien je meer informatie over duurzame vloeren of een andere vraag hebt voor LEOXX, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)30 635 10 00 of stuur een e-mail naar info@leoxx.nl


BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share
Feel free to contact

Feel Free
to contact