Geweven Tapijt

Geweven tapijten zijn stijlvol, slijtvast en oersterk. De hoogwaardige vloerbedekkingen worden gemaakt op basis van de Wilton weeftechniek, waarbij de pool door middel van een ketting en inslag wordt verweven. Deze techniek zorgt voor het oersterke karakter van het geweven tapijt en geeft de vloerbedekking zijn authentieke uitstraling.
 

Naar alle geweven tapijten   »


Anker: prachtige aardetinten

De Flat is een geweven tapijt uit de collectie van Anker en is beschikbaar in prachtige aardetinten. De vezels van deze weefcollectie zijn door en door geverfd, waardoor onderhoudsmiddelen en zonlicht nauwelijks effect hebben op de kleur. 

Flat is leverbaar als karpet en op rol (ca. 200 cm).

Pixa: bekroond met award

De geweven vloerbedekking genaamd Pixa is gebaseerd op de gulden snede en bestaat uit drie verschillende kleuren. De verhoudingen zijn als volgt: kleur (2), grijs (3) en zwart (5). Deze bijzondere combinatie heeft Pixa de 'reddot award product design 2013' opgeleverd. Het karakteristieke geweven Pixa tapijt wordt geproduceerd van Econyl-garens die gemaakt zijn van gerecyclede visnetten. Dit maakt de vloerbedekking zelf ook 100% recyclebaar. Pixa is niet alleen duurzaam, ze heeft ook een zeer lange levensduur. 

Pixa geweven tapijt is leverbaar op rol (ca. 185 cm) en als karpet.

taurus kontur color: uitgesproken en Kleurrijk 

De Taurus Kontur Color collectie staat bekend om zijn uitgesproken en eigentijdse kleuren als rood, geel, groen en oranje. Taurus Kontor Color vloerbedekkingen zijn er ook in subtielere en meer ingetogen kleuren als grijs en beige.

Taurus Kontur Color vloerbedekking is leverbaar als karpet en op rol (ca. 200 cm). 

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Staal voor geweven tapijt aanvragen 

Wij hebben van onze gehele collectie stalen beschikbaar die je eenvoudig kunt aanvragen. Wij streven ernaar de stalen binnen 24 uur te leveren. Je kunt contact met ons opnemen via info@leoxx.nl of 030 635 10 00 voor meer informatie. 


NAAR ALLE GEWEVEN TAPIJTEN  »

Feel free to share

geweven tapijt

Feel free to contact

Feel Free
to contact