Geweven vinyl

Ben je al bekend met de geweven vinyl vloeren van het Belgische merk 2tec2? Deze hybride vloeren combineren de uitstraling van zacht tapijt met de praktische voordelen van vinyl harde vloeren: stevig en makkelijk te reinigen. Dankzij de traditionele weeftechniek krijgt iedere ruimte een warme, sfeervolle uitstraling.

De 5 voordelen van geweven vinyl vloeren

1. Vlekbestendig

De geweven vinyl vloeren van 2tec2 zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Met water en vaak zelfs zonder schoonmaakmiddel zijn ze zo weer schoon. Zelfs hardnekkige koffie- en wijnvlekken zijn zo verwijderd!

2. Slijtvast

Geweven vinyl vloerbedekking is zeer geschikt voor intensief gebruik. Het slijtvaste materiaal zorgt ervoor dat de vloer jarenlang mooi blijft en er niet snel vies uit gaat zien.

3. Luxe uitstraling

De 2tec2 vloeren hebben de luxe chique uitstraling van zacht tapijt. Dat maakt ze ook zeer geschikt voor gebruik in hotels en restaurants.

4. Comfort

Geweven vinyl vloeren verschillen qua comfort sterk van traditionele vinyl vloeren. Net als een zachte vloerbedekking, voelen de geweven vinyl vloeren heel prettig en huiselijk aan.

5. Prettige akoestiek

Geweven vinyl vloeren hebben een hogere geluidsabsorptie dan harde vloeren. De contactgeluidsisolatie ligt met zijn 12dB tussen die van marmoleum en tapijt in.

2tec2 collecties

2tec2 heeft prachtige collecties van uni's in natuurlijke, aardse kleuren tot gestreepte dessins. De spannende felgekleurde strepen zorgen voor een speels effect en laten een ruimte langer lijken.

Geïnspireerd op de natuur

2tec2 gebruikt de natuur als inspiratiebron. Dat is terug te zien in het kleurgebruik en de unieke dessins. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Cracked Earth collectie; gebaseerd op gebarsten aarde zoals in de Death Valley in Californië.

Betoverend mooi

Een andere bijzondere serie is de 2tec2-collectie: LUSTRE. Afhankelijk van de lichtinval en de invalshoek verandert deze vloer van optiek. Net als kristallen en gesteenten. De LUSTRE vloeren geven dan ook telkens een verrassend nieuw beeld.

Bekijk de 2tec2 catalogus, vol inspiratie! 

Gratis 24-uurs stalenservice

Een vloer moet je ervaren. Daarom bieden wij een gratis stalenservice. De vloeren worden binnen 24 uur bij je thuis bezorgd. Zo kun je de vloeren van dichtbij bekijken zonder hiervoor de deur uit te hoeven.

Feel free to share

geweven-vinyl-2tec2-leoxx.png

Feel free to contact

Feel Free
to contact