Glad geweven vloer voor intensief gebruik

Geweven kunststof (vinyl) vloerbedekking van 2tec2 is zeer geschikt voor commerciële toepassingen. Deze vloeren kun je naar hartenlust combineren voor een hoogwaardig, modern en duurzaam interieurconcept. Voor de meest uiteenlopende toepassingen...van hotels tot universiteiten en van horecagelegenheden tot zorginstellingen. 


BEKIJK HIER DE 2tec2 COLLECTIE


De traditionele weeftechniek geeft iedere ruimte een warme, luxe uitstraling. De eigentijdse materialen en subtiele kleuren van een 2tec2 vloer vergroten de impact van elk interieurontwerp.  

Eindeloos combineren 

De diverse variaties zorgen ervoor dat de glad geweven vloeren van 2tec2 toegepast kunnen worden in elk interieurconcept. De verschillende structuren en patronen zijn prachtig met elkaar te combineren voor een spannend en/of uniek effect. 

Oersterk en waterproof

De geweven vinyl garens met glasvezelkern, maken de geweven kunststof vloeren oersterk! Zelfs als iemand koffie of cola morst, is dit zo gereinigd omdat de vlek niet in de vezel kan dringen. De vloerbedekkingen van 2tec2 zijn 100% waterproof; perfect voor badkamers en wellnessruimtes.

Eenvoudig in onderhoud 

Eén van de vele voordelen van de 2tec2 geweven vloeren is het onderhoudsgemak. De vinyldraden nemen geen vuil op, waardoor je vlekken eenvoudig verwijdert. Kortom: een gebruiksvriendelijke én economische vloeroplossing! 

Vragen over onze geweven kunststof vloeren? 

Meer informatie nodig over de glad geweven vloeren van 2tec2? Je kunt direct contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 030 635 10 00.

Feel free to share

glad-geweven-vloer-2tec2-lustre.png

Feel free to contact

Feel Free
to contact