Horeca vloerbedekking

Als een gast een chique loungebar of hotel binnenloopt wil je natuurlijk dat ze de bijzondere en bovenal luxe uitstraling direct ervaren. De innovatieve horeca vloerbedekking van 2tec2 zorgt voor harmonie tussen traditioneel geweven en hoogwaardige eigentijdse materialen. Dankzij deze combinatie creëert het een warme en sfeervolle uitstraling. 

Hotel vloerbedekking voor een aangename akoestiek

In hotels is het belangrijk om geluid, dat als storend ervaren kan worden, te minimaliseren. De geluidsabsorptie van 2tec2 hotel vloerbedekking zorgt voor een aangename akoestiek. Geluidsoverlast zoals galm of voetstappen worden gereduceerd en de spraakverstaanbaarheid wordt verbeterd. Dit zorgt ervoor dat gasten met meer plezier in het etablissement verblijven.

Creëer de juiste sfeer voor elk hotel

Vloeren beslaan een groot gedeelte van elke ruimte. Hierdoor bepalen ze snel het aanzien van een hotel of horecagelegenheid. Creëer een bijzondere, warme en gastvrije sfeer voor de gasten met de horecavloeren van 2tec2. Combineer bijvoorbeeld een of meerdere kleuren van de basis collectie met een fris en eigentijds lijnpatroon van de Stripes collectie. Er is meer dan genoeg keuze in dessin en kleur.

Slijtvast, antiallergisch, WATER- EN VLEKBESTENDIG

De voordelen van de 2tec2 horeca vloerbedekking zijn eindeloos. Het geweven vinyl en glasvezel zorgen voor een oersterke horeca vloerbedekking dat anti-allergisch, slijtvast, antislip en vlekbestendig is. Koffie of cola geknoeid? Het is gemakkelijk schoon te maken. 2tec2 is 100% waterproof en is daarom ook geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers of wellness ruimtes.

Horeca vloerbedekking staal aanvragen 

LEOXX verstrekt gratis en geheel vrijblijvend één of meerdere stalen. Deze kun je na het versturen van de aanvraag binnen 24 uur verwachten.

Kom bij ons ‘Over de Vloer’ en ervaar de HORECA vloerbedekking

LEOXX adviseert je graag op het gebied van horeca vloerbedekking. Bijvoorbeeld in ons creatieve centrum in Houten waar je je kunt laten inspireren door alle mogelijkheden. 

Vragen over de horeca vloerbedekking?

Meer informatie nodig over de horeca vloerbedekking van 2tec2 of je interieurconcept? Je kunt contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 030 635 10 00.

Feel free to share

trouwpaviljoen-gemeente-emmen-groot.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact