Horecavloeren

Wij adviseren en inspireren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters bij hun zoektocht naar geschikte horecavloeren. Omdat ieder project anders is en elke functionaliteit een andere vloer vereist gaan wij altijd met je in gesprek, zodat we samen tot de beste vloeroplossing kunnen komen.

hygiënisch, SLIJTVAST, Anti-slip, ANTIALLERGISCH, WATER- EN VLEKBESTENDIG

De voordelen van de 2tec2 horecavloeren zijn eindeloos. Het geweven vinyl en glasvezel zorgen voor een duurzame, oersterke horeca vloerbedekking dat antiallergisch, slijtvast, antislip, veilig en vlekbestendig is. Koffie of cola geknoeid? Dit is gemakkelijk schoon te maken. 2tec2 is 100% vloeistofdicht en is daarom ook geschikt voor natte ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals badkamers of wellness ruimtes.


Projecten met horecavloeren

Door de jaren heen hebben we diverse vloeren ontworpen die gebruikt worden bij de bouw of herinrichting van hotels, restaurants, café’s en andere vormen van hospitality. Een aantal van onze projecten:

  • Yksi Ontwerp en LEOXX kregen de opdracht voor 1.500 m2 maatwerk printtapijt voor het Kapellerput Conferentiehotel te Heeze. Dit tapijt is geïnspireerd op kunst en natuur en lijkt op de dwarsdoorsnede van een boomstam. Dit tapijt zit niet standaard in onze collectie, het is speciaal voor dit project ontwikkeld. Bekijk hier alle foto’s en het hele verhaal.
  • Voor het Mercure Hotel, gevestigd in Amsterdam, was het zaak dat de vloer paste bij het interieur en dat het warmte en comfort uitstraalde. Met een vloer uit de Anker Weefcollectie met een accent van een Cross-stitch karpet zijn we hier uitstekend in geslaagd.
  • In het Jungle restaurant in Ouwehands Dierenpark ligt op dit moment ook een horecavloer uit de Rough serie van Caracterr. Deze vloer is volledig gericht op onderhoudsgemak, hygiëne en zeer intensief gebruik. 
  • Direct naast de terminal van Rotterdam The Hague Airport ligt het nieuwe viersterrenhotel Worldhotel Wings, met 142 ruime kamers en suites. Het is echt een hotel voor internationale zakenmensen. De inrichting is neutraal en heel comfortabel zodat alle nationaliteiten zich er thuis kunnen voelen. 
     

BEKIJK ONZE PROJECTEN »


Samen sparren? 

Als je graag eens wilt sparren over de mogelijkheden in horeca tapijt en andere vloeren, dan komen we graag bij je langs. Geheel vrijblijvend uiteraard. Maak een afspraak met één van onze adviseurs

jungle-restaurant-horecavloeren.png

Feel Free
to visit us

Feel free to contact

Feel Free
to contact