Hotelvloer

Als je inspiratie op wilt doen over de verschillende mogelijkheden van hotelvloeren, zoals hotel vloerbedekking, kom dan eens langs bij LEOXX. Ons creatieve centrum is een plek waar dagelijks architecten, interieurontwerpers en projectinrichters werken, soms samen met hun opdrachtgever. Onze experts zijn altijd aanwezig om je te voorzien van advies over verschillende ontwerpen. Ook is er een stalenbieb en een beknopte inspirerende collectie van de gerenommeerde merken en andere interieurproducten.
 

BEKIJK HIER onze COLLECTIE

 

De vloer: één van de belangrijkste onderdelen in iedere ruimte

De zoektocht naar een passende hotelvloer is een uitdaging, omdat elke ruimte een andere vloer vereist. De vloeroplossingen van LEOXX zijn onder andere te gebruiken in gangen, kamers, de lobby, conferentieruimten, eetgelegenheden, natte- en recreatieve ruimtes.

Eigenschappen van onze hotelvloeren

  • Duurzaamheid: met het oog op de levensduur is het natuurlijk heel belangrijk dat de hotelvloer gemaakt is van duurzame materialen die jarenlang mooi blijven. De duurzaamheid van onze hotelvloeren biedt ook als voordeel dat je deze kunt toepassen in gebouwen die conform BREEAM of LEED gebouwd worden. 
  • Kwaliteit: dit spreekt natuurlijk voor zich, al onze hotelvoeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. 
  • Hygiëne: onderhoudsgemak en hygiëne zijn vooral in openbare ruimtes als hotels en bijbehorende eetgelegenheden essentieel, omdat er dagelijks tientallen verschillende mensen over de vloer komen. 
  • Stoot- en krasvastheid: vooral de pvc hotelvloeren zijn zeer stoot- en krasvast, waardoor ze zeer geschikt zijn voor intensief- en dagelijks gebruik.

Gratis stalen aanvragen - binnen 24 uur in huis 

Vraag vrijblijvend één of meerdere stalen van onze hotelvloeren aan, om de vloeren van dichtbij te beoordelen. Deze stalen zijn kosteloos en worden bijna altijd binnen 24 uur thuisbezorgd!

Kom eens bij ons over de vloer!

Als je graag eens wilt sparren over de mogelijkheden in vloeroplossingen, kom dan bij ons ‘Over de Vloer’ in Houten. Voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via e-mail of 030 635 10 00.

Feel free to share

hotelvloer-wings.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact