Kleuren vloerbedekking

De kleuren van de vloerbedekking bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling en de sfeer van het gehele interieur. 

LEOXX heeft een brede collectie aan vloerbedekkingen in eigentijdse dessins, gedurfde patronen en levendige kleuren. Kies uit de brede waaier de vloer die past binnen jouw interieurconcept. 

Ontwerp je eigen gekleurde vloerbedekking 

Wil je jouw eigen vloerbedekking ontwerpen? Dat kan! Bij LEOXX kun je een eigen ontwerp, in hoogwaardige en slijtvaste kleuren, laten printen op vloerbedekking. Je kunt de creatieve ontwikkeling zelf doen of samen met onze ontwerpers. Op die manier ontwikkel je unieke vloeren die naadloos aansluiten bij je project.

Unieke kleurenwaaier: Le Corbusier 

Wie aan kleuren denkt, denkt aan het wereldberoemde kleurenpalet van Le Corbusier. LEOXX voert de Perlon Rips LCS, een speciale collectie gebaseerd op dit unieke kleurenpalet, dat is opgebouwd uit 63 polychromiekleuren die allemaal perfect te combineren zijn. De wilton geweven collectie is bekroond met de ‘red dot award product design 2013'.

Bekijk hier de video over de collectie


Eindeloos combineren met gekleurde vloerbedekking

Onze gekleurde vloerbedekking uit de LEOXX kleurboeken biedt dankzij de systematische kleuropbouw eindeloze combinatiemogelijkheden. Speel met de verschillende kleuren, kwaliteiten en formaten en creëer telkens weer een unieke look. 

Functie van kleuren vloerbedekking 

Je kunt de kleuren van vloerbedekking op een zeer functionele manier inzetten om bijvoorbeeld verschillende afdelingen aan te duiden of de looprichting van de bezoekers te sturen.

Stalenservice 

Bij LEOXX kun je geheel vrijblijvend stalen aanvragen via onze stalenservice. Klik op de button of vraag ze aan via info@leoxx.nl of 030 635 10 00. Je ontvangt de stalen binnen 24 uur.

Feel free to share

kleuren vloerbedekking

Feel free to contact

Feel Free
to contact