Terug naar overzicht
Exside Heriz Medaillon  100
  • Exside Heriz Medaillon  100
  • Exside Heriz Medaillon  100
Feel free to share

Exside Heriz Medaillon 100

Eeuwenoude patronen van de Heriz-tapijten uit Iran, al dan niet gecombineerd met een strak streepdessin. De tapijtcollectie Heriz Medaillon, die LEOXX samen met Yksi Ontwerp ontwikkelde, is een opvallende combinatie van traditioneel en eigentijds.

Heriz ligt in het noordwesten van Iran. De stad staat bekend om de Perzische tapijten met in het midden een rechthoekig medaillon. Dit medaillon was het uitgangspunt voor de tapijtcollectie in drie kleurstellingen: gray, aqua en multicolour. De dessins met een patroongrootte van 4 x 7,85 m bieden veel mogelijkheden voor variatie.

Heriz Medaillon wordt geleverd in Exside-kwaliteit, die zorgt voor een speciale vintage look. Een kwaliteit waarbij de onderzijde van het tapijt wordt geprint en daarmee bovenkant wordt. Hierdoor ontstaat een vintage look die mooi past bij de oude patronen. Bovendien wordt deze kwaliteit verantwoord geproduceerd.

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

sketchup logo

Eigenschappen

Akoestiek

Akoestiek

Antislip DS

Antislip DS

brandwerend Cfl-s1

Brandwerend Cfl-s1

Co2 neutraal

De CO2 uitstoot van dit product wordt gecompenseerd door investeringen in duurzame energieprojecten met de Gold Standard. Hiermee reduceren we onze ecologische voetafdruk.

gebruiksklasse 33

Gebruiksklasse 33

Geluiddempend

Geluiddempend

geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

geschikt voor trappen

Geschikt voor trappen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

akoestiek - antislip DS - brandwerend Cfl-s1 - Co2 - gebruiksklasse 33 - geluiddempend - geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen - geschikt voor trappen - geschikt voor vloerverwarming - permanent antistatisch

Toegepast in

Beschikbaar in 663 kleuren