Terug naar overzicht
  • 2tec2 Arid
  • 2tec2 Arid
  • 2tec2 Arid
Feel free to share

2tec2 Arid

2tec2 staat voor innovatieve vloerbedekking in geweven vinyl. Dit Belgische merk is ontstaan uit de harmonie tussen traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, eigentijdse materialen. Zo combineert 2tec2 als geen ander design met duurzaamheid: de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal. En deze troeven zijn niet min: gemakkelijk onderhoud, slijtvast, vlekbestendig en een eenvoudige plaatsing!
Alle 2tec2-collecties, in rollen of tegels, zijn geschikt voor intensief gebruik en bijgevolg perfect inzetbaar bij commerciële toepassingen.
Cracked Earth
De Cracked Earth collectie van 2tec2 is gebaseerd op gebarsten aarde van een opgedroogde waterbron. Geweven met de Jacquard methode, maken de banen van de Cracked Earth (Arid en Rift) grote patronen mogelijk.
De Cracked Earth van 2tec2 is verkrijgbaar op rol, geschikt voor intensief gebruik en dus perfect inzetbaar bij commerciële toepassingen.

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

sketchup logo

Eigenschappen

Brandwerend Bfl-s1

Brandwerend Bfl-s1

geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

Akoestiek

Akoestiek

Antislip DS

Antislip DS

Geluiddempend

Geluiddempend

geschikt voor trappen

Geschikt voor trappen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Lichtechtheid

Lichtechtheid

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

gebruiksklasse 33

Gebruiksklasse 33

brandwerend Bfl-s1 - geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen - akoestiek - antislip DS - geluiddempend - geschikt voor trappen - geschikt voor vloerverwarming - lichtechtheid - permanent antistatisch - gebruiksklasse 33