Terug naar overzicht
2tec2 Arid
  • 2tec2 Arid
  • 2tec2 Arid
  • 2tec2 Arid
Feel free to share

2tec2 Arid

Innovatieve vloerbedekking van geweven vinyl, dat is 2tec2. Een harmonie tussen traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, eigentijdse materialen. Dit Belgische merk combineert de looks van textiel met alle troeven van synthetisch materiaal: slijtvast, vlekbestendig, eenvoudig te plaatsen en makkelijk in het onderhoud! Perfect voor intensief gebruik in commerciële toepassingen. De garens zijn ftalaatvrij waarmee deze high tech vloeren voldoen aan de strengste emissienormen en geschikt zijn voor projecten die b.v. conform LEED worden gebouwd.

De Cracked Earth collectie van 2tec2 is gebaseerd op gebarsten aarde van een opgedroogde waterbron. Geweven met de Jacquard methode, maken de banen van de Cracked Earth (Arid en Rift) grote patronen mogelijk.

Leverbaar op rol (ca. 200 cm breed) of als karpet.

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

sketchup logo

Eigenschappen

Akoestiek

Akoestiek

Antislip DS

Antislip DS

Brandwerend Bfl-s1

Brandwerend Bfl-s1

gebruiksklasse 33

Gebruiksklasse 33

Geluiddempend

Geluiddempend

geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

geschikt voor trappen

Geschikt voor trappen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Lichtechtheid

Lichtechtheid

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

akoestiek - antislip DS - brandwerend Bfl-s1 - gebruiksklasse 33 - geluiddempend - geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen - geschikt voor trappen - geschikt voor vloerverwarming - lichtechtheid - permanent antistatisch

Mogelijkheden

cri-icon.png

Comfort backing op aanvraag.