Feel free to share

2tec2 Pulsar

Innovatieve vloerbedekking van geweven vinyl, dat is 2tec2. Een harmonie tussen traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, eigentijdse materialen. Dit Belgische merk combineert de looks van textiel met alle troeven van synthetisch materiaal: slijtvast, vlekbestendig, eenvoudig te plaatsen en makkelijk in het onderhoud! Perfect voor intensief gebruik in commerciële toepassingen. De garens zijn ftalaatvrij waarmee deze high tech vloeren voldoen aan de strengste emissienormen en geschikt zijn voor projecten die b.v. conform BREEAM en LEED worden gebouwd. Standaard voorzien van comfort backing.

In de ‘colourful’ collectie vind je pasteltinten als lichtblauw, zacht oranje en fris geel gemêleerd met een grijze basis. Door de weefstructuur ontstaan subtiele kleuraccenten, die telkens een ander beeld geven naarmate de lichtinval en het standpunt van de kijker veranderen. Helemaal door met de legrichting van de tegels of andere vormen (plank, hexagon, ruit) te spelen of kleuren te combineren, is de veelzijdigheid aan vloerpatronen oneindig. Geen enkel andere vloer levert zo’n spannend visueel spel als 2tec2.

Leverbaar op rol, karpet en als tegel (standaard 50 x 50 cm - andere vormen op aanvraag).

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

sketchup logo

Eigenschappen

cri-icon.png

Standaard voorzien van comfort backing.

Akoestiek

Akoestiek

Antislip DS

Antislip DS

Brandwerend Bfl-s1

Brandwerend Bfl-s1

Breeam

Formaldehyde vrij. Voldoet aan de BREEAM-NL norm EN 717-1. 

gebruiksklasse 33

Gebruiksklasse 33

Geluiddempend

Geluiddempend

geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

geschikt voor trappen

Geschikt voor trappen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Lichtechtheid

Lichtechtheid

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

ACOUSTIC - akoestiek - antislip DS - brandwerend Bfl-s1 - Breeam - gebruiksklasse 33 - geluiddempend - geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen - geschikt voor trappen - geschikt voor vloerverwarming - lichtechtheid - permanent antistatisch