Feel free to share

Cirro 0,55PU DR5W7210 | Dorset Oak

De Cirro collectie van Amtico is een hoogwaardige serie duurzame, pvc-vrije vloeren. De 20 dessins - uitgevoerd in wood, stone of abstract optiek - hebben een toplaagdikte van 0,55 mm (PU) met een additionele Quantum Guard urethaan coating. De vloer heeft matte uitstraling en geeft een natuurgetrouwe look. Cirro is uiterst kras- en slijtvast, makkelijk in onderhoud en uitermate geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt.

Cirro past perfect binnen de duurzaamheidsnormen in de bouw- en interieursector. De vloer is gemaakt van gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Cirro bevat geen stoffen die op de SVHC-lijst staan, geen pvc, ftalaten, halogeen en chloor. De vloeren zijn emissiearm, VOS-compatibel en dragen de Indoor Air Comfort Gold-certificering. Geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

Dorset Oak
Klassiek en eigentijds eiken met zachte nerf. In uitnodigende, warme goudtinten met diepere bruine accenten. Verkrijgbaar in 2 standaard formaten:
- 114,3 x 914,4 mm

- 184,2 x 1219,2 mm

Alle zijden zijn voorzien van facetranden.

Eigenschappen

Aplus

A+ émissions dans l’air intérieur- hoogst haalbare score op emissiearm

Antislip DS

Antislip DS

Brandwerend Bfl-s1

Brandwerend Bfl-s1

Breeam

Formaldehyde vrij. Voldoet aan de BREEAM-NL norm EN 717-1. 

gebruiksklasse 33

Gebruiksklasse 33

gebruiksklasse 42

Gebruiksklasse 42

geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Indoor Air Comfort

Indoor Air Comfort

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

100% recyclable

100% Recyclable

Vormvast

Vormvast

A+ émissions dans l’air intérieur - antislip DS - brandwerend Bfl-s1 - Breeam - gebruiksklasse 33 - gebruiksklasse 42 - geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen - geschikt voor vloerverwarming - IndoorAirComfort - permanent antistatisch - Recyclable - vormvast