• Snelle bezorging

    Voor 16.00 uur aangevraagd, volgende werkdag bezorgd

  • Gratis stalen

    Stalen zijn gratis

  • Digitale libraries

    Stalen library voor sketch up & vectorworks

Anker weef

Niet de voor de hand liggende route nemen, maar nieuwe wegen bewandelen. Dat is Anker. Geweven Anker tapijten en karpetten zijn durable, sustainable & reliable.

DURABLE

Anker gebruikt de hoogwaardige Wilton-weeftechniek. Dat maakt de tapijten en karpetten oersterk, compact en slijtvast (gebruiksklasse 33). Anker tapijten komen in hun geheel van het weefgetouw af en kunnen direct verwerkt worden.

SUSTAINABLE

Anker gebruikt vooral gerecyclede en recyclebare materialen, zoals Econyl garen. De Anker weefcollectie is o.a. formaldehyde vrij, CO2 neutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd, dus geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd. Daarnaast hebben ze een buitengewoon lange levensduur. Ook dat maakt Anker vloerbedekking duurzaam.

RELIABLE

Anker bestaat al meer dan 150 jaar. Door de jarenlange ervaring is de kwaliteit van de tapijten van Anker constant en gegarandeerd. Anker levert door-en-door betrouwbare producten.

Filter33 producten zichtbaar
Kleur
  • Meer tonen

Leverbaar als
Merk
Dessin
Toepassing
  • Meer tonen

Milieu
sketchUp

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

Weergave :