• Snelle bezorging

  Stalen op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, dezelfde dag verzonden

 • Gratis stalen

  Stalen zijn gratis

 • Digitale libraries

  Stalen library voor sketch up & vectorworks

Anker

Niet de voor de hand liggende route nemen, maar nieuwe wegen bewandelen. Dat is Anker. Geweven en getufte textiele vloerbedekking van Anker zijn durable, sustainable & reliable.

Filter 337 producten zichtbaar
Kleur
 • Meer tonen

Soort vloer
Leverbaar als
Dessin
 • Meer tonen

Merk
Toepassing
 • Meer tonen

Milieu
sketchUp

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

  Niet de voor de hand liggende route nemen, maar nieuwe wegen bewandelen. Dat is Anker. Geweven en getufte textiele vloerbedekkingen van Anker zijn durable, sustainable & reliable.

  DURABLE

  Voor de geweven kwaliteiten gebruikt Anker de hoogwaardige Wilton-weeftechniek. Dat maakt de tapijten en karpetten oersterk, compact en slijtvast (gebruiksklasse 33). Anker weeftapijten komen in hun geheel van het weefgetouw af en kunnen direct verwerkt worden.

  SUSTAINABLE

  Anker gebruikt vooral gerecyclede en recyclebare materialen, zoals Econyl garen. De Anker tuft- en weefcollecties zijn o.a. formaldehyde vrij, CO2 neutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd, dus geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd. Daarnaast hebben ze een buitengewoon lange levensduur. Ook dat maakt Anker vloerbedekking duurzaam.

  RELIABLE

  Anker bestaat al meer dan 150 jaar. Door de jarenlange ervaring is de kwaliteit van de tapijten van Anker constant en gegarandeerd. Anker levert door-en-door betrouwbare producten.