Flat 04 SonicWave 107

Dit item is uit de collectieFlat 04 SonicWave 107
sketchUp

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

Flat is een stoere Wilton weefkwaliteit, beschikbaar in 4 verschillende texturen: Flat 01, Flat 02, Flat 03 en Flat 04 SonicWave. De oude weeftechniek zorgt er voor dat dit tapijt bijzonder sterk is en tegen een stootje kan. Daarnaast heeft het een hoge architectonische uitstraling - vlak en strak.

Flat 04 SonicWave heeft een weeftextuur met een verfijnd raster van dots. Standaard is dit tapijt voorzien van een akoestische backing die zorgt voor vermindering van contactgeluid. De kleuren zijn opgebouwd vanuit een donkere ondertoon. De serie kenmerkt zich door een diversiteit aan kleuren (deels solution dyed) en zorgt voor een mooi regelmatig beeld, meer of minder contrastrijk.

Alle Flat kwaliteiten zijn mooi met elkaar te combineren. Maar matchen ook goed met bijvoorbeeld 2tec2 vloeren of andere producten uit onze collectie. O.a. formaldehyde vrij, klimaatneutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd, dus geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

Flat 04 SonicWave is leverbaar op rol (ca. 196 cm breed) en als karpet.