• Snelle bezorging

  Voor 16.00 uur aangevraagd, volgende werkdag bezorgd

 • Gratis stalen

  Stalen zijn gratis

 • Digitale libraries

  Stalen library voor sketch up & vectorworks

Buxkin

De STRIPES collectie van Buxkin by LEOXX is een serie stijlvolle karpetten samengesteld uit natuurlijke materialen, zoals gerecycled leer en wolvilt. Duurzaam en volledig recyclebaar. Ook geschikt als wandbekleding.

Filter6 producten zichtbaar
Kleur
 • Meer tonen

Merk
Leverbaar als
Milieu
 • Meer tonen

Toepassing
 • Meer tonen

Soort vloer

  Buxkin is een innovatief en zelfproducerend ontwerpbureau, opgericht door ervaren textielexperts met een voorliefde voor een duurzaam minimalistisch interieur en hoogwaardige natuurlijke materialen. Uit een co-creatie met LEOXX is een exclusieve lijn designkarpetten ontstaan: STRIPES.

  STRIPES

  De STRIPES-collectie van Buxkin by LEOXX bestaat uit zes karpetten die ieder in vijf standardmaten beschikbaar zijn. Naast het strakke lineaire design valt de collectie op door zijn innovatieve en duurzame materiaalgebruik. De vloerkleden zijn gemaakt van gerecycled leer, wolvilt en/of gerecycled vilt en worden op ambachtelijke wijze met de hand in Nederland vervaardigd. Een must have voor een hoogwaardig interieur!

  ZERO WASTE

  Alle STRIPES-creaties worden ontworpen vanuit de zero waste-gedachte. Zo is het gerecyclede leer dat gebruikt wordt voor de STRIPES-collectie gemaakt van restanten afkomstig uit de schoenenindustrie. Dankzij het gebruik van 100% natuurlijk wolvilt en gerecyclede materialen zijn de vloerkleden volledig recyclebaar. Zo voorkomen we verspilling, dragen we bij aan het terugdringen van de afvalberg en houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. 

  Win dit prachtboek
  Win dit prachtboekDoe nu een staalaanvraag