• Snelle bezorging

  Stalen op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, dezelfde dag verzonden

 • Gratis stalen

  Stalen zijn gratis

 • Digitale libraries

  Stalen library voor sketch up & vectorworks

Color books

Laat je inspireren door onze COLOR BOOKS, een begrip in de wereld van interieurarchitectuur. Geen gewone collectie zachte vloerbedekkingen, maar een creatieve impressie van de vele combinatiemogelijkheden van kleuren, structuren, patronen en materialen. Leverbaar als kamerbreed, karpet en in veel gevallen ook als tapijttegel.

Filter 955 producten zichtbaar
Kleur
 • Meer tonen

Soort vloer
Leverbaar als
Dessin
 • Meer tonen

Merk
Toepassing
 • Meer tonen

Milieu
sketchUp

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

  DE COLLECTIE VOOR HEDENDAAGSE INTERIEURS

  De eigen LEOXX collectie is een vooruitstrevende selectie zachte vloerbedekking. Zo afgestemd dat alle kwaliteiten goed combineerbaar zijn. Voor karakteristieke interieurs, bijvoorbeeld waarin de moderne hang naar openheid vraagt om mooie akoestische oplossingen. O.a. formaldehyde vrij, CO2-neutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd, dus geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

  CREATIEF MET VORM EN KLEUR

  In de veelzijdige collectie vind je naast tijdloze naturellen, actuele diepe kleuren en opvallende accentkleuren. Grove bouclé of verfijnd velours; je kunt kleur, structuur en textuur naar hartenlust mixen & matchen. Dankzij de beschikbaarheid als tapijt (op rol), vloerkleed en veelal ook als tapijttegel, kun je ook qua vorm vele kanten op.

  COLOR BOOKS: EEN BRON VAN INSPIRATIE

  Laat je inspireren door onze COLOR BOOKS, een begrip in de wereld van interieurarchitectuur. Geen gewone staalboeken, maar een creatieve impressie van de vele combinatiemogelijkheden van kleuren, structuren, patronen en materialen. Teveel ideeën? We helpen je graag de ideale selectie te vinden voor je ontwerp.