Expona 0,7PUR 8076 | Mocca Matrix

Dit item is uit de collectieExpona 0,7PUR 8076 | Mocca Matrix
sketchUp

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

Reukloos, uitzonderlijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk én geproduceerd met biologische weekmakers. Deze eigenschappen zijn kenmerkend voor de EXPONA DESIGN pvc-vloeren, in Nederland alleen verkrijgbaar bij LEOXX. De projectvloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben dankzij de unieke fototechnische reproductie een verrassend natuurlijke en authentieke uitstraling.

De EXPONA DESIGN collectie heeft een toplaagdikte van 0,7 mm (PUR) en bestaat uit maar liefst 80 dessins. De stijlgroepen Wood Smooth, Wood Rough, Stone, Effect en Matrix leveren een waaier aan dessins om de gewenste atmosfeer te creëren. Door de hoge stroefheidsklasse (antislip) en hoge krasbestendigheid bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Zoals in kantoor- en winkelpanden, horecazaken, zorginstellingen en onderwijsgebouwen. Last but not least: uit voorraad leverbaar, dus korte levertijden.

Afmeting: 609,6 x 609,6 mm