Terug naar overzicht
  • Expona Flow 9869
Feel free to share

Expona Flow 9869

Met zijn grafische patronen en kleurige contrasten die de fantasie prikkelen, laat de serie Effect van Expona Flow zich vooral van zijn creatieve en abstracte kant zien. Het palet van neutrale kleuren en aantrekkelijke highlights kan zowel afzonderlijk als in combinatie worden toegepast, om opvallende eyecatchers te creëren.

Expona Flow
Met 50 exclusieve designs biedt Expona Flow een diversiteit aan structuren, decors en kleuren voor elke gewenste ruimte. Je kunt kiezen uit authentieke kopieën van echte houten vloeren gemaakt van de meest uiteenlopende houtsoorten met een bijzonder natuurlijke uitstraling, vloeren die lijken op een stenen vloer en innovatieve, abstracte en fantasierijke decors. In de collectie Expona Flow is meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van techniek, ontwerp en ontwikkeling verwerkt. En datzelfde geldt voor de hoge kwaliteit, warmte en slijtvastheid van deze vloeren.

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

sketchup logo

Eigenschappen

Antislip DS

Antislip DS

Brandwerend Bfl-s1

Brandwerend Bfl-s1

gebruiksklasse 43

Gebruiksklasse 43

Geluiddempend

Geluiddempend

geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

gebruiksklasse 34

Gebruiksklasse 34

100% recyclable

100% Recyclable

EPF

Environmentally Preferable Flooring

Indoor Air Comfort

Indoor Air Comfort

antislip DS - brandwerend Bfl-s1 - gebruiksklasse 43 - geluiddempend - geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen - geschikt voor vloerverwarming - permanent antistatisch - gebruiksklasse 34 - Recyclable - EPF - IndoorAirComfort