• Benefits Shipping
  • Benefits Free
  • Benefits Sketchup

FleXX

FleXX Lay Loose is een collectie hoogwaardige pvc tegels of planken in hout-, steen- en textieldessin. Een zorgvuldig samengestelde vinyl collectie waar het losleggemak leidt tot bijzondere vloercombinaties. Lijmloze plaatsing dus. En met de schoonloopmatten uit de FleXX Walk-inn collectie zorg je dat de vloer langdurig mooi blijft.

Tegelen met LEOXX. Dat is met gemak een perfecte match maken. Binnen de tapijttegelcollectie in de FleXXeco collectie, met onze harde loslegvloeren uit de FleXX Lay Loose collectie of de schoonloopmatten uit de FleXX Walk-inn collectie. Door de systematische opbouw van deze modulaire vloerencollecties, laten de verschillende materialen, structuren, texturen, kleuren en afmetingen zich uitstekend met elkaar combineren. Kortom: LEOXX geeft je met FleXX Lay Loose, FleXX Walk-inn en FleXXeco alle vrijheid om unieke ruimtes te creëren.

Filter(49)

Labels

FleXX

Kleuren

Kleuren

Leverbaar als

Leverbaar als

Toepassingsgebied

Toepassingsgebied

Dessins

Dessins

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden downloaden of per mail toegestuurd krijgen.