• Snelle bezorging

  Stalen op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, dezelfde dag verzonden

 • Gratis stalen

  Stalen zijn gratis

 • Digitale libraries

  Stalen library voor sketch up & vectorworks

FleXXeco

De FleXXeco serie is een prachtige tapijttegelcollectie van Econyl-garen; een 100% gerecyclede én recyclebare vezel (polyamide 6.6). Zo houden we op onze manier de afvalberg zo klein mogelijk en gaan we voorzichtig om met natuurlijke grondstoffen.

Tegelen met LEOXX. Dat is met gemak een perfecte match maken. Binnen de tapijttegelcollectie in de FleXXeco collectie of met onze harde loslegvloeren in wood, stone en textile uit de FleXX – LOSLEG collectie. Door de systematische opbouw van deze modulaire vloerencollectie, laten de verschillende materialen, structuren, texturen, kleuren en afmetingen zich uitstekend met elkaar combineren. Kortom: LEOXX geeft je met FleXX en FleXXeco alle vrijheid om unieke ruimtes te creëren.

Filter 255 producten zichtbaar
Kleur
 • Meer tonen

Soort vloer
Leverbaar als
Dessin
 • Meer tonen

Merk
Toepassing
 • Meer tonen

Milieu
sketchUp

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

  De FleXXeco collectie is een prachtige tapijttegelcollectie van Econyl-garen; een 100% gerecyclede én recyclebare vezel (polyamide 6.6). Zo houden we op onze manier de afvalberg zo klein mogelijk en gaan we voorzichtig om met natuurlijke grondstoffen.

   

  Tegelen met LEOXX. Dat is met gemak een perfecte match maken. Binnen de tapijttegelcollectie in de FleXXeco collectie, met onze harde loslegvloeren uit de FleXX Lay Loose collectie of de schoonloopmatten uit de FleXX Walk-inn collectie. Door de systematische opbouw van deze modulaire vloerencollecties, laten de verschillende materialen, structuren, texturen, kleuren en afmetingen zich uitstekend met elkaar combineren.

   

  Kortom: LEOXX geeft je met FleXXeco, FleXX Lay Loose en FleXX Walk-inn alle vrijheid om unieke ruimtes te creëren.