Terug naar overzicht
  • Explore 3Dimensions 6134 / 6234
  • Explore 3Dimensions 6134 / 6234
Feel free to share

Explore 3Dimensions 6134 / 6234

Met een golvende beweging baant 3Dimensions zich een weg door de ruimte. Het doorlopende dessin van 400 x 800 cm (3Dimensions 1) of het dessin van 300 x 400 cm (3Dimensions 2) trekt zich niet aan van muren of wanden. U bepaalt op welke positie het dessin op de vloer wordt gepositioneerd. Zo krijgt elk interieur een uniek uitstraling.Ondersteuning nodig bij het vloerontwerp? Wij denken graag met u mee en - indien gewenst - kunnen wij een digitaal vloerplan realiseren.

Deze kwaliteit voldoet aan de BREEAM-NL norm EN 717-1; alle producten zijn formaldehyde vrij. Daarnaast klimaatneutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd - het Gemeinschaft umweltfreundlicher Teppichboden (GuT) houdt zich bezig met de milieuaspecten rondom tapijt en waarborgt de productveiligheid gedurende de hele levenscyclus.

Breeam-nl normering klasse E1

Onze producten zijn opgenomen in o.a. de library van SketchUp en Vectorworks. Voor overige tekenprogramma's kun je digitale bestanden per mail toegestuurd krijgen.

sketchup logo

Eigenschappen

Akoestiek

Akoestiek

Antislip DS

Antislip DS

brandwerend Cfl-s1

Brandwerend Cfl-s1

Geluiddempend

Geluiddempend

geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

Geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen

geschikt voor trappen

Geschikt voor trappen

geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Permanent antistatisch

Permanent antistatisch

gebruiksklasse 33

Gebruiksklasse 33

Co2 neutraal

De CO2 uitstoot van dit product wordt gecompenseerd door investeringen in duurzame energieprojecten met de Gold Standard. Hiermee reduceren we onze ecologische voetafdruk.

akoestiek - antislip DS - brandwerend Cfl-s1 - geluiddempend - geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen - geschikt voor trappen - geschikt voor vloerverwarming - permanent antistatisch - gebruiksklasse 33 - CO2 neutraal