Natuurlijk tapijt

Jaren geleden begon LEOXX met het weven van natuurlijke tapijten van kokos en sisal. Gedurende de jaren is dit uitgegroeid tot een ruime collectie aan duurzame en natuurlijke tapijten waar architecten en stoffeerders gegarandeerd een natuurlijk tapijt vinden voor de gewenste toepassing.
 

Bekijk onze collectie


Duurzaamheid is één van onze belangrijkste kernwaarden

Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te reduceren en maken dan ook gebruik van materialen die gerecycled zijn of van gerecycled kunnen worden of CO2 neutraal geproduceerd zijn 

Gerecyclede natuurlijke materialen

Al onze vloeren worden CO2-neutraal geproduceerd, recyclebaar gemaakt van natuurlijke (gerecycled of recyclebare) materialen. Daarnaast zijn onder meer onze zachte vloeren GuT-gecertificeerd.

Onze duurzame en natuurlijk tapijt merken

Groenste vinyl in the spotlight: Expona

Een vloer van Expona is uitzonderlijk duurzaam en groen dankzij de ftalaatvrije en biologische weekmakers. De lifelong polish free coating zorgt ervoor dat deze vloerbedekking jarenlang mee gaat met zeer gering onderhoud.

In gesprek over duurzaamheid

Als één van de  initiatiefnemers van De Duurzame Tafel gaan we graag met je in gesprek over duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen en adviseren op dit gebied.

Vragen over natuurlijk tapijt?

Voor vragen of meer informatie over natuurlijk tapijt kun je contact met ons opnemen via info@leoxx.nl of 030 635 10 00. Onze adviseurs ondersteunen je graag met het vinden van het tapijt dat past bij jouw interieurconcept.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Architect, interieurontwerper of projectinrichter? Kom eens langs!

Een vloer komt pas echt tot leven als u deze kunt zien, voelen en beleven. Kom bij ons "over de vloer" om inspiratie op te doen voor uw nieuwe bedrijfsvloer. Architecten, ontwerpers of projectleiders zijn van harte welkom bij ons in Houten. Maak van tevoren een afspraak via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl.

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Anker_201.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact