Natuurlijke vloerbedekking

Milieuvriendelijk, functioneel en esthetisch! Dat zijn de natuurlijke vloerbedekkingen van LEOXX. 

Eindeloos combineren met natuurlijke vloerbedekkingen

Natuurlijke vloerbedekking is perfect te gebruiken om fantasierijke decors te creëren. Maak je vloerontwerp nog aantrekkelijker door verschillende natuurlijke vloerbedekkingen met diverse texturen te combineren! 
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

 

Meet Expona: a natural beauty

Vloeren van een natuurlijke schoonheid! Zeer geliefd onder (interieur)architecten. Bekijk bijvoorbeeld eens de authentieke Wood-serie. De natuurlijke look van deze vloerbedekking wordt gecreëerd door het gebruik van een uitgebreid textuur-, oppervlakte- en kleurenpalet, variërend van verweerd of geverfd tot gekalkt.

One’s trash is another’s treasure 

Natuurlijke vloerbedekkingen met een verhaal. Dat zijn de REused karpetcollecties van LEOXX. In deze collecties worden restmaterialen hergebruikt en omgetoverd tot prachtige nieuwe karpetten.

Banana vloerbedekking

Restmaterialen als banaanvezels worden vaak zomaar weggegooid. Zonde vinden wij. Want het is uitermate geschikt om prachtige, robuuste natuurlijke vloerbedekkingen van te maken! 

Bamboe vloerbedekking

Ook bamboe is ideaal her te gebruiken voor het maken van zachte en stevige karpetten met een prettige, natuurlijke look and feel. Wist je dat bamboe sterker is dan hout en beter ademt dan katoen?  

Vintage vloerbedekking

Echte eyecathers in de REused collectie zijn de prachtige gekleurde karpetten. Gemaakt van gerecyclede originele Oosterse karpetten, met prachtige patronen. Met veel zorg hebben wij de mooiste stukken geselecteerd, gewassen en waar nodig geverfd. Deze samengestelde kleden hebben een unieke 'vintage' uitstraling, die je kunt gebruiken als vloerkleed of wanddecoratie. 

Meer weten over onze natuurlijke vloerbedekkingen?

Voor meer informatie over onze natuurlijke vloerbedekkingen of het aanvragen van stalen kun je contact opnemen met een van onze adviseurs via e-mail of telefoon: 030 635 10 00
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

 

natuurlijke-vloerbedekking.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact