Onderhoudsarme vloer

Caracterr Rough: onderhoudsarme gietvloer dankzij oersterke karakter

Geef jouw interieurontwerp een eigen identiteit met een authentieke minerale gietvloer van Caracterr. Deze oersterke slijtvaste vloer is goed bestand tegen krassen door zware bedrijvigheid dankzij de waslaag. 
 

BEKIJK caracterr >>


Onderhouden Caracterr Rough vloer

Je hoeft hem dan ook alleen te moppen of te stoffen en er , indien nodig, een nieuwe waslaag op aan tebrengen na verloop van tijd. Deze onderhoudsvriendelijke vloer is niet vloeistofdicht, maar desondanks uitstekend geschikt bij renovaties van kantoorpanden, winkels, hotels en appartementen. 

Stalen binnen 24 uur in huis

Via onze stalenservice kun je snel en gemakkelijk gratis stalen aanvragen. Stalen op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb je doorgaans de volgende werkdag in huis. Voor een staal in een speciale kleur, neem contact met ons op via 030 635 1000 of mail naar info@leoxx.nl.

Onderhoudsarme geweven vinyl vloer: 2TEC2 Opal

2TEC2 combineert design met duurzaamheid: de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal. De vloeren van 2TEC2 blinken uit in hun vlekbestendigheid, slijtvastheid, eenvoudige plaatsing en gemakkelijke onderhoud! Alle 2TEC2-collecties, in rollen of tegels, zijn geschikt voor intensief gebruik en perfect inzetbaar bij commerciële toepassingen.
 

BEKIJK 2tec2  >>
 

Onderhouden 2TEC2 vloeren

2TEC2 is een geweven PVC met glasvezel en is perfect te reinigen met water en zeep. In tegenstelling tot veel andere vloerbedekkingen zijn bijna alle vlekken eenvoudig en snel te verwijderen uit de 2TEC2. Een goed onderhoud garandeert niet alleen een verhoogde levensduur, een perfecte hygiëne en betere esthetiek, maar ook een beter behoud van het origineel aspect van de vloerbedekking.

Meer weten over onze onderhoudsarme vloeren? 

Heb je vragen over één van onze onderhoudsarme vloeren? Neem dan gerust contact met ons op via een e-mail naar info@leoxx.nl of door te bellen naar 030 635 1000.

onderhoudsarme-vloer.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact