Project tapijttegels

Een mens brengt ongeveer 70% van zijn leven door op zijn werk. Het is dan ook erg belangrijk dat hij zich thuis voelt in zijn werkomgeving. De inrichting van kantoorpanden heeft een groot effect op het personeel en de bezoekers. Het heeft zelfs effect op de resultaten. Een goed ontwerp brengt de juiste atmosfeer en identiteit in een ruimte.
 

Bekijk onze collectie


Dit begint allemaal bij de vloer. 

Gebruik daarom project tapijttegels als een integraal onderdeel van je interieurontwerp. Met de project tapijttegels van LEOXX creëer je de juiste sfeer en zorg je voor perfecte akoestische eigenschappen en comfort. 

Eigenschappen van onze project tapijttegels 

  • Duurzaam
  • Comfortabel
  • Goede akoestiek 
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor intensief gebruik

Creëer een verrassende nieuwe look met FleXX project tapijttegels

De project tapijttegels uit onze FleXX-collectie kunnen eindeloos worden gecombineerd dankzij de systematische opbouw. Speel met verschillende kleuren, kwaliteiten en formaten en creëer een eigentijdse look. De FleXX project tapijttegels geven elk interieur een verrassende uitstraling. Je kunt de FleXX project tapijttegels ook combineren met onze harde loslegvloeren in wood, stone en textile. LEOXX geeft je met FleXX alle vrijheid om unieke ruimtes te creëren. Bekijk de FleXX-collectie.

Versterk de bedrijfsidentiteit

De werkomgeving speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de visuele identiteit van iedere organisatie. Al bij binnenkomst in de receptie bepaald de vloer de identiteit en het karakter van de werkomgeving. Je kunt onze project tapijttegels dan ook perfect gebruiken om de bedrijfsidentiteit te versterken.

Meer weten over onze project tapijttegels?

Voor meer informatie over onze project tapijttegels of het aanvragen van stalen kun je contact opnemen met een van onze adviseurs via info@leoxx.nl of 030 635 10 00.
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

Flexx Stone1 en Plain-session TT 358.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact