Project Vloerbedekking

Project vloerbedekking kan worden ingezet als integraal onderdeel van een interieurontwerp. Zo kan project vloerbedekking gebruikt worden ter versterking van de bedrijfsidentiteit. 
 

Bekijk onze collectie


Versterk de bedrijfsidentiteit met custom project vloerbedekking

Door bijvoorbeeld het de kleur, of kleuren, uit het logo terug te laten komen in de project vloerbedekking. Zo worden de huisstijl en de inrichting nauw met elkaar verweven en krijg je een mooi en uitgesproken beeld. 

Project vloerbedekking klantcase: Maarsengroep

Bekijk onze projecten en vindt voorbeelden waarin onze project vloerbedekking wordt gebruikt om de bedrijfsidentiteit te versterken, zoals bij de Maarsengroep. Hier heeft de architect gekozen voor een chique, modern en eigentijds ontwerp, waarbij de kleuren van de Anker vloerbedekking perfect aansluiten op de huisstijl.

Feel free to customize

Bij LEOXX kun je de project vloerbedekking nog beter afstemmen op de klant, dankzij onze printtechniek. Afbeeldingen, logo's, foto's en eigen ontworpen dessins, symmetrisch en asymmetrisch - alle vormen en kleurcombinaties zijn mogelijk. Alle kleuren worden in hoge kwaliteit gespoten en gaan jarenlang mee. 

Niet alleen kamerbreed tapijt, maar ook lopers, tapijttegels en wandkleden kunnen worden bedrukt. 

Weeftapijt als project vloerbedekking

Ook de traditionele weeftechnieken zijn geliefd als project vloerbedekking. Denk bijvoorbeeld aan onze Pixa vloerbedekking. Deze vloerbedekking is in 2013 bekroond met de reddot product design award. Deze prijs dankt het tapijt aan de weeftechniek, die gebaseerd is op de klassieke gulden snede en bestaat uit drie verschillende kleuren. 

UNIEKE UITSTRALING MET 2TEC2

Bijzondere eyecatchers in onze collectie zij de 2tec2 PVC projectvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van geweven vinyl en maken gebruik van traditionele weefwijzen in combinatie met moderne materialen. Het Belgische merk weet als geen ander uit te blinken in duurzaam design. Enerzijds de looks van textiel, anderzijds het praktische synthetische materiaal dat weinig onderhoud vergt. 2tec2 is geschikt voor intensief gebruik en is eenvoudig te plaatsen.

Kom bij ons 'Over de Vloer'

Voor inspiratie en advies over project vloerbedekking ben je van harte welkom bij ons creatieve centrum 'Over de Vloer' in Houten. Hier adviseren wij je graag over de verschillende soorten project vloerbedekking en kun je onze collectie direct bekijken. Voor meer informatie of het aanvragen van één of meerdere stalen kun je contact met ons opnemen via info@leoxx.nl of 030 635 10 00.
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

project vloerbedekking

Feel free to contact

Feel Free
to contact