​Project vloeren

Geef elke ruimte een eigen unieke identiteit met de project vloeren van LEOXX. Speel met de structuren, combineer materialen, texturen, kleuren, formaten en creëer een uniek en verrassend vloerontwerp.

Voor meer informatie over onze projectvloeren kun je contact opnemen met een van onze adviseurs via mail of 030 635 10 00. Voor gratis staalaanvraag ga je naar de collectie en kies je jouw vloer uit.

 

Bekijk onze collectie  »


Maatwerk project vloeren

LEOXX biedt de mogelijkheid om (kamerbreed) projecttapijt, karpet, tapijttegels en wandbekleding, naar wens te laten bedrukken. Dankzij de geavanceerde printtechniek zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Alle kleurencombinaties en vormen zijn mogelijk en worden in hoge kwaliteit geprint, zodat de project vloeren jarenlang mee gaan. 

Met onze collectieboeken kun je eenvoudig switchen tussen merken, materialen, kwaliteiten, dessins en kleuren. Combineer de verschillende dessins en creëer een originele uitstraling. 

Wilton geweven project vloeren 

Naast maatwerk project vloeren zijn ook traditioneel geweven project vloeren geliefd onder interieurarchitecten. De geweven kwaliteiten geven de ruimte een strakke uitstraling én hebben een buitengewoon lange levensduur. 

Project vloer bekroond met award

LEOXX heeft een bijzonder aanbod aan geweven project vloeren, waaronder Pixa. Deze traditioneel geweven project vloer dankt zijn unieke uitstraling aan de kleurverhoudingen waarmee het dessin is opgebouwd. De Pixa vloerbedekking is in 2013 bekroond met de 'Reddot product design Award'. 

UNIEKE UITSTRALING MET 2TEC2

Bijzondere eyecatchers in onze collectie zijn de 2tec2 PVC projectvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van geweven vinyl en maken gebruik van traditionele weefwijzen in combinatie met moderne materialen. Het Belgische merk weet als geen ander uit te blinken in duurzaam design. Enerzijds de looks van textiel, anderzijds het praktische synthetische materiaal dat weinig onderhoud vergt. 2tec2 is geschikt voor intensief gebruik en is eenvoudig te plaatsen.

Kom 'over de vloer' voor uw projectvloer!

Architect, interieurontwerper of projectinrichter? Wij nodigen je van harte uit bij ons 'over de vloer' in Houten. Maak kennis met onze collectie en laat je inspireren, informeren en adviseren. Wij zijn open tijdens kantooruren. Maak van tevoren een afspraak via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl


SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF »

OVER LEOXX

LEOXX is al 30 jaar een eigenzinnige onderneming in hoogwaardige en innovatieve project vloeren voor projectinrichting. Met onze brede collectie kleurrijke en inspirerende kwaliteitsvloeren bieden wij voor vrijwel elk vraagstuk op vloerengebied een duurzame en passende oplossing. Op die manier dragen wij bij aan een omgeving waar mensen zich prettig voelen. 

Feel free to share

pixa-091062_119_01.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact