Puntbelasting vloer

Wanneer harde of scherpe voorwerpen op de vloer (langdurig) staan, kan dit een restindruk achterlaten. Het is dan ook belangrijk dat een vloer maximaal geschikt is tegen puntbelasting. 

 

BEKIJK ONZE COLLECTIE


Restindrukken 

Als een vloer indrukgevoelig is kan er bij zware belasting een restindruk achterblijven. De ene vloer is echter beter bestand tegen puntbelasting als de ander. Zo kunnen er in linoleum deuken of putten achter blijven wanneer je bijvoorbeeld een kast verplaatst. Ook naaldhakken of (bureau)stoelen met puntige poten kunnen vervelende restindrukken achterlaten. 

LEOXX biedt diverse vloeroplossingen bestand tegen puntbelasting. Sommige toepassingen stellen strenge eisen aan de puntbelasting van de vloer, in relatie tot de functie van de vloer en de gebruiksaspecten van de ruimte. LEOXX biedt meerdere vloeroplossingen die zeer goed bestand zijn tegen puntbelasting, zoals PVC-vloeren, gietvloeren en volwaardig projecttapijt voor intensief gebruik. 

PVC: geschikt voor intensieve belasting en gebruik

Zoek je een vloeroplossing jarenlang mooi blijft, ongeacht de belasting? Dan zijn de pvc-vloeren Expona Design een passende vloeroplossing. Expona heeft een restindruk van slechts 0,05 mm. Deze natuurgetrouwe vloerencollectie met een enorme diversiteit aan dessins is zeer geschikt voor intensief gebruik en bijzonder makkelijk in onderhoud. 

Gietvloeren: geen restindruk (maximale puntbelasting) dankzij ijzersterk karakter 

Je kunt ook kiezen voor één van onze stoere gietvloeren van Caracterr. De naadloze gietvloeren worden ambachtelijk aangebracht en hebben het vermogen om een ruimte te laten excelleren. Daarnaast behouden ze hun esthetische uitstraling jarenlang. Zelfs onder de zwaarste bedrijvigheid. 

Tapijt: oersterk vlakweeftapijt waar puntbelasting geen vat op krijgt

De geweven tapijten en karpetten van Anker zijn vanwege de Wilton-weeftechniek oersterk, compact en slijtvast. Hierdoor hebben zij nauwelijks restindruk en aspectsverandering door de jaren. Niet alleen op functioneel, maar ook op esthetisch vlak een uitblinker! 

Kom bij ons ‘Over de Vloer’ 

Als eigenzinnige organisatie in vloeren verwelkomen wij je graag in ons creatieve centrum in Houten waar je je kunt laten adviseren in en inspireren door alle mogelijkheden op vloerengebied. 

Vragen? 

Meer informatie nodig over vloeroplossingen of -ontwerp voor bijvoorbeeld kantoren? Je kunt contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 030 635 10 00
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

puntbelasting-vloer-gietvloeren.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact