Slijtvast tapijt

LEOXX heeft een brede collectie aan hoogwaardige slijtvaste tapijten. Kies uit de brede waaier het slijtvaste tapijt dat past binnen jouw interieurconcept. Voor elk interieurontwerp hebben wij een geschikt slijtvast tapijt beschikbaar.
 

Bekijk onze collectie


Slijtvast tapijt voor commerciële toepassingen

De slijtvast tapijten van LEOXX zijn zeer geschikt voor intensief gebruik in commerciële toepassingen zoals kantoren, winkelpanden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en horecazaken.

Slijtvast tapijt van Anker

Een van de gerenommeerde namen uit onze slijtvaste tapijtencollectie is Anker. De tapijten van Anker blinken uit in hun oersterke, slijtvaste en compacte karakter en hun zeer lange levensduur. Dit komt door de speciale Wilton-weeftechniek, waarbij de pool door middel van een ketting en inslag wordt verweven. De stalen roedes bepalen de hoogte van de pool en de structuur van het tapijt. 

Bekijk de Anker collectie

Via de link Anker collectie kun je alvast inspiratie opdoen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een afspraak met ons te maken om de stalenboeken samen met je door te nemen.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Kom 'over de vloer' voor uw projectvloer!

Architect, interieurontwerper of projectinrichter? Wij nodigen je van harte uit bij ons 'over de vloer' in Houten. Maak kennis met onze collectie en laat je inspireren, informeren en adviseren. Wij zijn open tijdens kantooruren. Maak van tevoren een afspraak

Eerste hulp bij ontwerpen

Onze adviseurs bieden je graag EHBO, eerste hulp bij ontwerpen, en denken proactief met je mee. Zij ondersteunen je de balans te vinden tussen kleur en structuur en bij het maken van unieke combinaties met andere interieurmaterialen. 

Heb je een vraag over slijtvast tapijt?

Voor meer informatie over slijtvast tapijt kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de vloeroplossing die past binnen je interieurconcept. 

Staal aanvragen van slijtvast tapijt

Vraag gratis en vrijblijvend één of meerdere stalen aan. Wij streven ernaar om de stalen binnen 24 uur bij je te bezorgen. 


BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

Anker_201.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact