Slijtvaste vloerbedekking

Bij LEOXX hebben we inmiddels al jaren ervaring in het leveren van goede projectvloeren, waaronder slijtvaste vloerbedekking.
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE » 
 

Waarom slijtvaste vloerbedekking?

Een slijtvaste vloerbedekking is zoals de naam al doet vermoeden: goed bestand tegen intensief gebruik. Een voorbeeld van een goede slijtvaste vloerbedekking is het merk Expona. Het fijne aan deze vloer is dat er bij voldoende onderhoud nooit een nieuwe beschermlaag aangebracht hoeft te worden.

Voordelen van slijtvaste vloerbedekking

Een slijtvaste vloerbedekking is ideaal als in panden waarin dagelijks veel mensen aanwezig zijn. In het geval van aanschaf zijn slijtvaste vloeren als de Expona - en de Anker collectie wat duurder, maar aangezien de vloer voor een langere periode meegaat zal deze investering zich op den duur gaan terugbetalen. 

Toepassingsgebieden van slijtvaste vloerbedekking

Voordat de keuze uiteindelijk op een bepaald type vloer valt (misschien de slijtvaste vloer) is het goed om erover na te denken hoe de vloer gebruikt gaat worden. Panden waarin niet dagelijks mensen ‘over de vloer’ komen hebben in principe geen slijtvaste vloerbedekking nodig en kunnen dus beter voor een andere vloeroplossing gaan. Typen bedrijfspanden waarvoor het wel verstandig is om voor slijtvaste vloerbedekking te gaan:

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Vraag kosteloos stalen aan bij LEOXX

Bij LEOXX willen we onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom bieden wij een gratis stalenservice aan voor architecten, interieurontwerpers en projectinrichters die graag onze vloeren willen beleven en zien.

Vragen over onze slijtvaste vloerbedekking?

Als je vragen hebt over onze typen slijtvaste vloerbedekking, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan door te bellen naar +31 (0)30 635 10 00 of via een e-mail naar info@leoxx.nl

Architect, interieurontwerper of projectinrichter? Kom eens langs!

Een vloer komt pas echt tot leven als u deze kunt zien, voelen en beleven. Kom bij ons "over de vloer" om inspiratie op te doen voor uw nieuwe bedrijfsvloer. Architecten, ontwerpers of projectleiders zijn van harte welkom bij ons in Houten. Maak van tevoren een afspraak.

 

 

Feel free to share

Anker_201.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact