Antislip vloer

Bij het ontwerpen van een ruimte, waarin mensen wonen, werken of verblijven, is het belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan de veiligheid. Een kleine ingreep die voor meer veiligheid zorgt is het toepassen van een antislip vloer. 


BEKIJK ONZE COLLECTIE


Een veilige omgeving voor iedereen

Met de antislip vloerbedekkingen van LEOXX zorg je voor een veilige omgeving voor iedereen die over de vloer komt. De vloeren uit de Expona collectie behoren tot de stroefste vloeren die er bestaan. De kans om uit te glijden op deze vloerbedekking is dan ook bijzonder klein.

Expona vloeren 

Expona vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk en geschikt voor intensief gebruik, dankzij de hoge krasbestendigheid, stroefheidsklasse (R10) en lage restindruk. Expona vloeren zij duurzaam in gebruik en hebben een lange levensduur.

Toepassing van Expona antislip vloerbedekking

De Expona vloeren zijn zeer geschikt voor gebruik in winkel- en kantoorpanden, horecazaken, onderwijsgebouwen en zorginstellingen.

Antislip vloer: valpreventie ouderen 

Vallen bij oudere mensen is een ernstig en veelvoorkomend probleem. Ongeveer één op de drie nog thuiswonende ouderen valt minstens éénmaal per jaar. De antislip vloer wordt dan ook veel gebruikt in zorginstellingen om de veiligheid van de ouderen te garanderen. 

Antislip vloer voor natte ruimtes

De antislip vloerbedekkingen van onze Expona collectie vallen onder stroefheidsklasse R10. Deze stroefheidsklasse komt ook regelmatig voor in natte ruimtes, zoals badkamers of pantry's. Naast antislip vloeren zijn ook bepaalde gietvloeren zeer geschikt voor natte ruimtes. 
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE


Meer informatie over antislip vloer

Voor meer informatie over ons antislip tapvloerijt kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Ook kun je hier gratis stalen aanvragen die binnen 24 uur op locatie bezorgd worden. 

antislip vloer

Feel free to contact

Feel Free
to contact