Antislip vloerbedekking

Naast design en praktisch gemak is veiligheid van een vloer net zo belangrijk. LEOXX is zich bewust van het gevaar dat kan schuilen in gladde ruimtes waar mensen wonen en werken. Antislip vloerbedekking is hiervoor dé ideale vloeroplossing. 

 

Bekijk onze collectie

 

Natuurlijke antislip vloerbedekking

Zachte vloeren zoals projecttapijt, tapijttegels en geweven tapijt hebben van origine al goede antislipkwaliteiten. De structuur en het materiaal zorgt voor een natuurlijke stroefheid. Tapijt doet qua duurzaamheid en praktisch gebruik niet onder voor harde vloeren.

Expona antislip vloerbedekking

Slipgevaar op gladde vloeren is met een Expona vloer voorgoed geweken. De vloeren uit deze collectie behoren tot de stroefste vloeren die verkrijgbaar zijn. De kans om uit te glijden op deze vloeren is nihil. De stroefheidsklasse van Expona vloeren is R10 en is daarmee het allerhoogst. Daarnaast zijn deze vloeren duurzaam en hebben zij een hoge krasbestendigheid en een lage restindruk.

Naast Expona vloeren vallen ook de harde vloeren in de FleXX en BasiXX collectie van LEOXX onder de hoogste stroefheidsklasse. Daarnaast zijn ook onze gietvloeren en 2tec2 vloeren – high tech geweven vinyl - geschikt als antislip vloertoepassing. 

Valpreventie in de zorg

Vloerbedekking met hoge antislip is uitermate geschikt voor zorginstellingen en ziekenhuizen en draagt bij aan de valpreventie voor ouderen. Antislip vloerbedekking voorkomt uitglijden op trappen, op gladde vloeren of in natte ruimtes zoals badkamers en pantry's.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Gratis staalaanvraag

Wij kunnen je voorzien van advies wat betreft een antislip vloer voor binnen jouw interieurconcept? Je kunt geheel vrijblijvend stalen aanvragen via onze stalenservice. Je ontvangt ze binnen 24 uur.

 

Bekijk onze collectie

Feel free to share

Antislip vloerbedekking

Feel free to contact

Feel Free
to contact