Brandwerend Tapijt

Met brandwerend tapijt van LEOXX wordt de kans op het ontstaan van een brand en de ontwikkeling van de brand beperkt. Brandwerend tapijt zorgt ervoor dat bezoekers voldoende tijd om te vluchten in dergelijke noodsituaties.

Heb je vragen over brandwerend tapijt of andere vloerbedekking? Onze adviseurs helpen je graag. Kom lang in ons creatieve centrum 'Over de Vloer' in Houten, bel 030 635 10 00 of mail ons. Voor inspiratie en advies ben je van harte welkom.

 

Bekijk onze collectie  »

 

Volgens de wet is het verplicht om brandwerend tapijt te gebruiken voor evenementen die door bedrijven worden georganiseerd. LEOXX levert brandwerende projecttapijten die een brandvertragende werking hebben en voldoen aan de Bfl-s1 en/of Cfl-s1 norm.

Veel van onze tapijten zijn al brandwerend geïmpregneerd, bijvoorbeeld ons polyamide tapijt. Wij kunnen naar wens ook onze overige tapijten brandwerend maken. Naast de brandwerende kenmerken hebben de tapijten van LEOXX nog diverse andere eigenschappen. Hierbij kun je denken aan:

  • Geschikt voor vloerverwarming en voor gebruik met bureaustoelen met zwenkwielen
  • Permanent antistatisch en antislip
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • CO2 neutraal en / of gerecycled materiaal

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Doe meteen een gratis staalaanvraag

Je kunt gratis en vrijblijvend stalen opvragen via de staalservice. Ga naar de collectie en selecteer de vloer(en) van jouw interesse. Je hebt de stalen doorgaans binnen 24 uur in huis.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF  »

 

Feel free to share

brandwerend tapijt

Feel free to contact

Feel Free
to contact