Computervloer tegels

In ruimtes waar veel bekabeling ligt is het essentieel om een goede computervloer aan te leggen. Voor de bekleding van uw computervloeren heeft LEOXX eindeloos veel mogelijkheden, neem eens een kijkje op onze website!
 

Bekijk ons aanbod


Werk kabels netjes en veilig weg onder onze computervloer tegels

Deze verhoogde en gestelde vloer biedt als voordeel dat de server- en voedingskabels onder de vloer kunnen worden aangebracht. Daarnaast fungeert de computervloer als luchtkanaal die geconditioneerde lucht verplaatst. 

Constructie computervloer

De computervloer bestaat uit een onder constructie van in hoogte verstelbare poten waarop de vloerpanelen worden gelegd. De poten worden verlijmd met de bouwkundige ondervloer zodat deze voor stabiliteit zorgen. De uitneembare panelen zijn gemakkelijk te bekleden met tapijttegels. Hierdoor blijven de kabels te aller tijde toegankelijk. Alle onderdelen van de onderconstructie worden volledig elektrisch geleidend in elkaar geschroefd. 

Eindeloos combineren met losleg tapijttegels

LEOXX heeft een breed aanbod in computervloer tegels met diverse kleuren, structuren en afmetingen. Dankzij de systematische opbouw van bijvoorbeeld de FleXX collectie, kunnen de computervloer tegels eindeloos worden gecombineerd. 

Toepassingen computervloer tegels

De computervloer kan ook gebruikt worden in:

  • (open) kantoorruimtes
  • datacenters;
  • telecommunicatie bedrijven;
  • serverruimtes;
  • en ICT-lokalen in scholen.

Voordelen van de computervloer

  • Server- en voedingskabels kunnen onder de computervloer geplaatst worden.
  • Panelen zijn uitneembaar.
  • Computervloer functioneert als luchtkanaal.
  • Snel te monteren/demonteren, te wijzigen en uit te breiden.

TOEPASSING COMPUTERVLOER IN KANTOORRUIMTES

Van plan om je kantoorinrichting aan te passen? Vergeet de vloer van het kantoor niet! Computervloeren zijn een essentieel onderdeel in kantoorruimtes waar veel bekabeling ligt. Een computervloer geeft je kantoor een stijlvolle uitstraling en is daarnaast ook zeer functioneel. Met ons brede aanbod aan losleg kantoor tapijttegels is er altijd een geschikte vloer voor jouw kantoor

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Advies over computervloeren en tegels

Een vloer komt pas echt tot leven als u deze kunt zien, voelen en beleven. Kom bij ons "over de vloer" om inspiratie op te doen voor uw nieuwe bedrijfsvloer. Architecten, ontwerpers of projectleiders zijn van harte welkom bij ons in Houten. Maak van tevoren een afspraak.

Feel free to ask!

Voor meer informatie over onze computervloer, de diverse mogelijkheden op het gebied van vloerpanelen en de afwerking van computervloeren kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 635 10 00. Je kunt ook mailen naar info@leoxx.nl. Wij helpen graag! 

 

BEKIJK ONS AANBOD

Feel free to share

computervloertegels

Feel free to contact

Feel Free
to contact