Geluiddempend tapijt

Goede akoestiek zorgt voor een prettig binnenklimaat. Maar hoe creëer je dit? Een goede akoestiek bereik je niet met één enkele oplossing. Dit vraagt om een geïntegreerde benadering van interieurarchitectuur. 

Heb je vragen over onze geluiddempende vloerbedekking? Onze adviseurs helpen je graag. Kom lang in ons creatieve centrum 'Over de Vloer' in Houten. Maak kennis met onze collectie en laat je inspireren, informeren en adviseren. Graag een vrijblijvend gesprek? Bel 030 635 10 00 of mail ons.

 

Bekijk onze collectie  »

 

Tegenwoordig hebben veel kantoren open ruimtes waardoor je sneller last hebt van contactgeluid. Om tot een optimale geluidsbeleving te komen is het belangrijk om al in de ontwerpfase te bekijken hoe je aan de randvoorwaarden kunt voldoen. Ontwerp je bijvoorbeeld een kantoortuin voor een helpdesk dan moeten de verschillende materialen goed op elkaar worden afgestemd. Maak je een ontwerp voor een horecaomgeving met harde vloeren en gladde tafelafwerking, dan moet er met andere producten worden gewerkt om de geluidsabsorptie te verbeteren.

Er zijn verschillende manieren om de geluidsabsorptie te verbeteren, zoals het gebruik van een ondervloer en/of het stofferen van muren en plafonds om nagalm tegen te gaan. Acoustic Plus is een speciale geluiddempende ondervloer. Deze speciale ondervloer is te gebruiken onder alle soorten tapijt. Hierdoor wordt de akoestiek en de contactgeluidsisolatie verbeterd. 

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

gratis staalaanvraag

Je kunt gratis en vrijblijvend stalen opvragen van alle tapijten en vloeren van LEOXX via de staalservice. Ga naar de collectie en selecteer de vloer(en) van jouw interesse. Je hebt de stalen doorgaans binnen 24 uur in huis.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF  »

Feel free to share

geluiddempend tapijt

Feel free to contact

Feel Free
to contact