Geluiddempende Vloerbedekking

De akoestische eigenschappen spelen een belangrijke rol in het ontwerpen van een woon- of werkruimte. Wanneer de juiste ondervloer gekozen wordt bevordert dit het woon- of werkplezier. Goede akoestische vloeren dragen bij aan een rustige omgeving. 
 

Bekijk onze collectie


SONICWAVE: VERBETERT DE AKOESTIEK DANKZIJ HOGE GELUIDSABSORPTIE

Iedere vloerbedekking heeft zijn eigen akoestiek. Met behulp van een ondervloer kan deze akoestiek worden verbetert. Door SonicWave toe te voegen als onderlaag van bijvoorbeeld geweven tapijt wordt de geluidsabsorptie tot 4x verbeterd.

ACOUSTIC PLUS: GELUIDDEMPENDE ONDERVLOER

Naast SonicWave biedt LEOXX de Acoustic Plus, een speciale geluiddempende ondervloerbedekking die de akoestiek en de contactgeluidisolatie met circa 13 dB verbetert. Deze geluiddempende ondervloer zorgt daarnaast ook voor extra veerkracht en bedekt eventuele oneffenheden in de bouwvloer. 

PROJECTTAPIJT EN AKOESTIEK

In veel projecten wordt projecttapijt gebruikt. Tapijt heeft veel voordelen wanneer het gaat om akoestiek en zorgt voor loopcomfort en warmte. Daarnaast zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Zo wordt ons projecttapijt door interieurarchitecten regelmatig ingezet als integraal onderdeel van een interieurontwerp, bijvoorbeeld met het afbeelden van logo’s, foto’s of andere afbeeldingen en speciaal ontworpen (eigen) dessins.

VLOER VOOR OPENBARE RUIMTES/GEBOUWEN

Is de ruimte waarvoor je een vloer- of interieurontwerp maakt een openbare ruimte? Dan kun je er vanuit gaan dat deze intensief gebruikt wordt door een brede doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een school, gemeentehuis, bibliotheek, museum, theater of ziekenhuis maar ook aan een hotel. Doordat er geen wanden zijn die het geluid tegenhouden heb je sneller last van contactgeluid. Door bij het interieurontwerp al goed na te denken over de akoestische eigenschappen van de vloeren, ben je al een stap dichterbij de oplossing. 

ADVIES OVER GELUIDDEMPENDE VLOERBEDEKKING

Voor meer informatie of advies over geluiddempende vloerbedekking, geluiddempend tapijt en/of onze speciale ondervloeren kun je contact met ons opnemen info@leoxx.nl of 030 635 10 00 

AKOESTISCHE PANELEN: ESTHETISCH EN FUNCTIONEEL

Naast geluiddempend tapijt, biedt LEOXX ook akoestische panelen. Deze panelen zijn zowel een functionele als esthetische oplossing. Ze verminderen de nagalm, verbeteren de contactgeluidsabsorptie en zijn daarnaast ook een decoratieve toevoeging aan iedere ruimte. Akoestische panelen zijn er in verschillende soorten en maten. Ook zijn ze bruikbaar voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld als wand-, plafondpanelen tussen werkplekken.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Vrijblijvend stalen aanvragen 

Je kunt bij ons gratis stalen aanvragen van al onze vloerbedekkingen. 
Wij streven ernaar de stalen binnen 24 uur te leveren. Je kunt contact met ons opnemen via voor meer informatie.
 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

Geluiddempende vloerbedekking

Feel free to contact

Feel Free
to contact