Horeca tapijt

Bezoekers gaan naar een hotel, café of restaurant om te ontspannen. Om eens even lekker bij te praten met vrienden of familie. Wat is er dan vervelender dan dat je je gesprekspartner niet of nauwelijks kunt verstaan? 
 

Bekijk onze collectie


Horeca tapijt zorgt voor een plezierige omgeving

In horeca gelegenheden is het dan ook belangrijk om contactgeluid te minimaliseren. Door horeca tapijt toe te passen wordt de akoestiek verbeterd en worden de geluidsoverlast gereduceerd en de spraakverstaanbaarheid verbeterd. Hierdoor kunnen de gasten met veel plezier een langere tijd in de horecagelegenheid verblijven.  

LEOXX SUPER PROTECTION

De kwaliteiten uit LEOXX kleurboeken zijn voorzien van LEOXX SUPER PROTECTION: een blijvende beschermlaag die ervoor zorgt dat vlekken en vuil eenvoudig te verwijderen zijn

Maak het mooiste interieurontwerp

Horecavloeren bepalen voor een groot deel het aanzien van de horeca gelegenheid. Met een karakteristiek horeca tapijt van LEOXX creëer je de juiste sfeer in ieder hotel, restaurant. LEOXX ontwikkelt hoogwaardige moderne projectvloerbedekkingen voor horeca omgevingen en biedt een ruime keuze uit een groot aantal kleuren en dessins, waarbij je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om het mooiste ontwerp te creëren.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Staal aanvragen van horeca tapijt

Vraag gratis en vrijblijvend één of meerdere stalen aan. Wij streven ernaar om de stalen binnen 24 uur bij je te bezorgen. 

Projectvloer nodig? Kom bij ons 'over de vloer'!

Leoxx is specialist op het gebied van projectvloeren voor kantoren, winkelpanden of andere projecten. Opdrachtgever, architect of projectleider? Laat je inspireren door onze collectie in ons creatieve centrum in Houten. Maak van tevoren een afspraak.

Heb je een vraag over horeca tapijt?

Voor vragen over ons horeca tapijt kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Wij ondersteunen je graag met het vinden van de vloeroplossing die past binnen je interieurconcept. 

 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

kapellerput-conferentiehotel-groot.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact