Hotel tapijt

Creëer de juiste ambiance voor elk hotel met onze ruime keuze uit hotel tapijt. Jouw gasten voelen zich direct thuis! Dat is hospitality op en top.

 

Bekijk ons aanbod 

 

Een prettige omgeving om in te ontspannen en te werken

Het hoofddoel van het interieurconcept is natuurlijk het comfort van de gasten. Maar ook de medewerkers moeten zich prettig voelen in hun werkomgeving. Bij het kiezen van hotel tapijt houden wij dan ook rekening met de beoogde sfeer. Daarnaast zijn akoestiek, de gebruiksintensiteit, de invulling van de ruimtes, de veiligheid, en de uitstraling belangrijke selectiecriteria. 

Hotel tapijt weerspiegelt bedrijfsidentiteit

Ieder hotel heeft een eigen persoonlijkheid. Dit komt onder andere naar voren in hoe je in de watten wordt gelegd door het personeel en de uitstraling van de inrichting. Deze persoonlijkheid is veelal de reden dat de gasten terug komen en anderen het hotel aanbevelen. 

LEOXX heeft een breed aanbod aan hotel tapijten in uiteenlopende stijlen. Van luxueus tot informeel en ruimtelijk tot intiem. Je vindt bij ons altijd een vloer (hard of zacht) die past bij de persoonlijkheid van het hotel. 

Esthetisch en functioneel hotel tapijt

Het is belangrijk dat gasten eenvoudig de weg kunnen vinden. Hotel tapijt kan zowel een functionele en esthetische rol hebben. Met behulp van slim kleurgebruik (routing) kun je de looprichting van de gasten sturen. Ook kun je kleuren en opvallende dessins gebruiken om aan te duiden op welke verdieping de bezoeker zich bevindt (zonering). 

Mercure Hotel: tapijt slim en stijlvol combineren

Het uitgangspunt: 
Een warme, comfortabele uitstraling met een local touch. Dat was het uitgangspunt voor het interieurontwerp voor het Mercure Hotel te Amsterdam

Het ontwerp:
De architect wilde vernieuwen en koos daarom voor het duurzame hotel tapijt 'Perlon Rips' uit de Anker Weefcollectie. Prachtige accenten werden in het ontwerp aangebracht door het toepassen van een Cross-stitch karpet uit de printcollectie. 

Het resultaat:
Een stijlvolle combinatie van diverse materialen dat naadloos aansluit bij het ontwerp.

Kunst en natuur komen samen in tapijt voor Kapellerput Conferentiehotel

De uitdaging: 
1.500 m2 maatwerk printtapijt voor het Kapellerput Conferentiehotel te Heeze. 

Het ontwerp:
Op een 75 meter lang tapijt zijn diffuus de jaarringen van een boomstam geprint. Op centrale plaatsen in de foyer is een clustering van een aantal dwarsdoorsneden te zien en ook in diverse zalen komen de jaarringen subtiel terug.

Het resultaat: 
Een bijzonder ontwerp geïnspireerd door kunst en natuur.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Meer weten over onze hotel tapijten?

Voor meer informatie over onze verschillende hotel vloerbedekkingen kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Ook kun je hier gratis stalen opvragen die binnen 24 uur op locatie bezorgd worden.

 

Bekijk ons aanbod 

Feel free to share

Hotel tapijt

Feel free to contact

Feel Free
to contact