Hotel Vloerbedekking

LEOXX ontwikkelt hoogwaardige, moderne projectvloerbedekkingen voor toepassingen in kantoor-, winkel, zorg en horeca/hotelomgevingen.
 

Bekijk onze collectie


Hotel vloerbedekking van LEOXX

Onze hotel vloerbedekking is ontwikkeld vanuit de gedachte dat er een omgeving wordt gecreëerd waar mensen zich prettig voelen. Onze collectie hotelvloeren kunnen worden ingezet om zowel emotioneel als functioneel een hoogwaardige invulling te geven aan een hotel(ruimte). Bij het kiezen van hotel tapijt houden wij dan ook rekening met de beoogde sfeer. Daarnaast zijn akoestiek, de gebruiksintensiteit, de invulling van de ruimtes, de veiligheid, hygiëne en de uitstraling belangrijke selectiecriteria.

LEOXX hotel vloerbedekking - voor alle hotelruimtes

De vloeroplossingen van LEOXX zijn te gebruiken in de gehele hotelinrichting: hotelkamers, gangen, lobby's, vergaderzalen, het restaurant en recreatieruimtes. Uiteraard heeft iedere ruimte een eigen stijl en is de vloerbedekking voor de hotelkamers wezenlijk anders dan de hotel vloerbedekking voor het restaurant. LEOXX heeft dan ook een ruime collectie aan hotel vloerbedekkingen voor al deze hotel toepassingen. Bekijk onze collectie. 

Projectvoorbeeld: hotel vloerbedekking dat kunst en natuur combineert

Voor het Kappellerput Conferentiehotel te Heeze heeft LEOXX een zeer bijzonder printtapijt gerealiseerd. Een 1.500 m2 maatwerk printtapijt dat de dwarsdoorsnede van een boomstam in beeld brengt. Dit bijzondere ontwerp is geïnspireerd door natuur en kunst.

VLOEREN VOOR INTENSIEF GEBRUIK

Glad geweven kunststof (vinyl) vloeren van 2tec2 zijn zeer geschikt voor hotels. Deze vloeren kun je naar hartenlust combineren voor een hoogwaardig, modern en duurzaam interieurconcept. De traditionele weeftechniek geeft iedere ruimte een warme, luxe uitstraling. De eigentijdse materialen en subtiele kleuren van een 2tec2 vloer vergroten de impact van elk interieurontwerp.  

Vloercoatings leveren ook een enorme bijdrage aan ruimtes waar intensief verkeer is: de vloer blijft veel langer mooi, krijgt een veel langere technische levensduur en je bespaart flink op onderhoudskosten.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Staal aanvragen 

Je kunt bij LEOXX vrijblijvend één of meerdere stalen aanvragen. Wij streven ernaar de stalen binnen 24 uur te leveren. Bekijk onze collectie » 

Kom bij ons 'Over de Vloer'

Voor inspiratie en advies over hotel vloerbedekking ben je van harte welkom bij ons creatieve centrum 'Over de Vloer' in Houten. Hier adviseren wij je graag over de verschillende soorten vloeren geschikt voor leisure en hospitality en kun je onze collectie direct bekijken. Voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via info@leoxx.nl of 030 635 10 00.


BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

hotel vloerbedekking

Feel free to contact

Feel Free
to contact