Hygiënische vloeren

LEOXX adviseert architecten, interieur- en projectontwerpers, ook over een thema als hygiënische vloeren. Als je benieuwd bent wat we voor elkaar kunnen betekenen, kom dan eens bij ons ‘over de vloer’ en laat je inspireren door onze ruime collectie aan projectvloeren van vooraanstaande merken als Expona, Caracterr en nog veel meer.
 

BEKIJK de collectie 


Toepassing voor hyGiËnische vloeren

Bij LEOXX weten we hoe belangrijk het is om hygiënische vloeren te hebben, vooral in bepaalde omgevingen. Een mooi voorbeeld hiervan is in een ziekenhuis, een school of een kinderopvang. In panden waarin dagelijks tientallen verschillende mensen over de vloer heen lopen, spelen of kruipen is het essentieel dat de vloer goed gereinigd is. Logisch ook, het gaat namelijk over de gezondheid van de gebruikers. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat mensen zich in een openbare omgeving op hun gemak voelen, een schone vloer is hier een belangrijk onderdeel van.

Expona projectvloeren bij LEOXX

Een mooi voorbeeld van vloeren die zeer onderhoudsvriendelijk en daarmee hygiënisch zijn, zijn de Expona vloeren. Expona vloeren bestaan voor 14% uit gerecycled materiaal en zijn geproduceerd met biologische weekmakers. Dat maakt de Expona-vloeren naast hygiënisch ook nog eens duurzaam. Ook te verkrijgen in 2m brede banen en met gelaste naad.

Gebruik de gratis stalenservice

Als je één of meerdere van onze vloeren met eigen ogen en handen wilt ervaren, maak dan gebruik van onze gratis stalenservice. Van onze gehele collectie hebben we stalen in huis die we kosteloos en binnen 24 uur bij je afleveren. Je kunt natuurlijk ook bij ons ‘over de vloer’ komen om onze collectie projectvloeren eens van dichtbij te bekijken.

Vragen over hygiënische vloeren?

Als je vragen hebt over onze hygiënische vloeroplossingen of één van onze andere projectvloeren, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen door ons een email te sturen of te bellen naar +31 (0)30 635 10 00.

 

 

 

Feel free to share

hygienische-vloeren.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact