Kantoor Vloerbedekking​

Wij streven ernaar om met behulp van onze kantoor vloerbedekking een omgeving te creëren waar medewerkers zich prettig voelen. Onze collectie vloerbedekkingen kunnen zowel emotioneel als functioneel de beste invulling geven aan een ruimte.
 

Bekijk onze collectie


Creëer een professionele uitstraling met kantoor vloerbedekking

Kantoor vloerbedekking bepaald niet alleen de sfeer, maar heeft ook effect op de uitstraling naar klanten en bezoekers. Goed gekozen kantoor vloerbedekking geeft een kantoorruimte al snel een professionele uitstraling.

Wist je dat…kantoorinrichting invloed heeft op de productiviteit van medewerkers?

Dit blijkt uit onderzoek van de Nationale Vacaturebank onder meer dan 1000 respondenten. Vooral kleurgebruik is hierbij een bepalende factor. Bijna 20 procent van de werknemers in Nederland raakt gemotiveerd van veel kleur op kantoor. Bij het kiezen van kantoor vloerbedekking kun je dan ook kiezen voor tapijt met een kleurrijk dessin, zoals de tapijten van Barcode of Print tapijt.

Voordelen van kantoor vloerbedekking 

Goede akoestiek
Goede luchtkwaliteit
Warmtecomfort
Bespaart energie
Goede ergonomie
Lage onderhoudskosten
Sfeervol interieur
Warmte-isolerend = energiebesparend
Veiligheid

Kantoor vloerbedekking combineren

Door de systematische kleuropbouw van onze kantoor vloerbedekking kun je de kwaliteiten uit de verschillende kleurboeken uitstekend met elkaar combineren. Zo kun je de meerkleurige tapijten combineren met neutrale grijze tapijten, warme aardetinten tapijten of één van onze uni's. 

Aanvragen staal kantoor vloerbedekking

Je kunt gratis en vrijblijvend één of meerdere stalen van kantoor vloerbedekking bij ons aan via [link]. Wij streven ernaar de stalen binnen 24 uur bij je af te leveren. 

Korte levertijd kantoor vloerbedekking

Veel van onze kantoor vloerbedekkingen zijn voorraad leverbaar. De levertijden zijn dan ook vaak kort.

Meer informatie over kantoor vloerbedekking

Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze kantoor vloerbedekking. Neem contact met ons op via 030 635 10 00 of mail naar info@leoxx.nl


BEKIJK ONZE COLLECTIE

Feel free to share

KANTOOR VLOERBEDEKKING​

Feel free to contact

Feel Free
to contact